سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس:
رسوب ۴۵ هزار تن نهاده دامی در بنادر شمالی

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=128332
زمان خواندن 2 دقیقه

رضا حاجی‌پور با انتقاد شدید از رسوب طولانی‌مدت نهاده‌های دامی در بنادر شمالی کشور، گفت: حدود ۴۵ هزار تن نهاده روی کشتی‌ها و در انبارهای استان مازندران معطل مانده و این موضوع دامداران را به مرحله سر بریدن دام‌های مولد رسانده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، رضا حاجی‌پور در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط بحرانی تأمین نهاده‌های دامی در کشور، از معطلی گسترده محموله‌های نهاده در بنادر شمالی خبر داد و اظهار کرد: همین الآن که با شما خبرنگاران صحبت می‌کنم حدود ۱۵ کشتی در دریای خزر روی آب مانده‌اند. هر کشتی حدود سه هزار تن بار دارد و انبارهای بنادر شمالی نیز پر از نهاده‌های دامی است.

وی خاطرنشان کرد: این نهاده‌ها ۲۰ تا ۳۰ روز است که به هر دلیل از بنادر خارج نشده و اکنون حدود ۴۵ هزار تن نهاده روی کشتی‌ها و در انبارها رسوب کرده و دامداران ما در نبود نهاده، دام‌های مولد خود را سر می‌برند و این وضعیت غیرقابل قبول است.

حاجی‌پور با ابراز نگرانی از تداوم این روند، اضافه کرد: آقای رئیس‌ جمهور باید فوراً وارد این موضوع شود. دست‌های پنهانی در داخل کشور مانع خروج نهاده‌ها از بنادر شمالی شده‌اند و ادامه این وضعیت خسارت جدی به بخش دام و امنیت غذایی کشور وارد می‌کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی همچنین خطاب به مسئولان اجرایی تأکید کرد: اگر لازم باشد همین‌جا پرواز می‌گیریم و همراه رئیس کمیسیون به مازندران می‌رویم. محمودی، رئیس کشتیرانی مازندران، رسماً اعلام کرده که بنادر استان پر از نهاده است اما به هر دلیل اجازه خروج داده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: این پیام را از طریق رسانه‌ها به گوش آقای رئیس‌ جمهور می‌رسانم؛ برای نجات دامداران و جلوگیری از بحران، ترخیص نهاده‌ها باید فوراً انجام شود.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 5 =