غول بزرگ تولید اسپاگتی کشور در استان البرز نخستین محموله انواع ماکارونی خود را روانه ایالات متحده آمریکا کرد.
به گزارش پایگاه خبری تولیدآنلاین مدیر فروش و بازاریابی بین الملل گروه صنعتی و پژوهشی زر با اشاره به صادرات محور بودن شرکت زرماکارون از صادرات نخستین محموله ماکارونی به ایالت متحده آمریکا خبر داد .
جواد رزاقی گفت: علیرغم خروج آمریکا از برجام توسط رئیس جمهور امریکا هیچ چیزی مانع صادرات ماکارونی این شرکت به آن کشور نخواهد شد.
وی افزود: زرماکارون از ابتدای تأسیس بنای صادرات را نهاده و با تفکر صادرات محور، همگام با مسائل روز دنیا حرکت می نماید و یک مجموعه تفکر محور می باشد.
وی گفت: در حال حاضر شرکت زرماکارون به بیش از ۸۰ کشور دنیا به صورت مستقیم و غیرمستقیم صادرات انجام می دهد.
رزاقی افزود: ما در بازارهای سخت نیز علاوه بر امریکا به کشورهای سوئد، انگلیس، نیوزیلند، استرالیا و کانادا محصولات تولیدی خود را صادر می نمائیم.
وی در ارتباط برداشته شدن برجام گفت: سازمانهای تفکر محور از تهدید فرصت می سازند و تحریمها هم هیچ تاثیری بر آنها نمیگذارد چرا که ادبیات رفتار در برابر تحریم را کاملا میدانیم.
وی با اشاره به سیاست خارجی حاضر درکشور گفت: خوشبختانه امروز ما در حوزه سیاست خارجی پیشرفت خوبی داشته ایم به طوری که در گذشته تمامی کشور ها در سازمان ملل و شورای حکام مخالف ما بودند اما امروزه همراه ما شده اند.
رزاقی افزود: تحاریم خصمانه از زمان انقلاب بصورت مستمر وجود داشت و امریکا سعی داشت با از بین بردن زیرساختها، ما را به خود وابسته نمایند اما این دلیل بر عدم صادرات به آنجا نشد چرا که ما با ملت امریکا روبرو هستیم.
وی گفت: برای رسیدن به این هدف باید از لحاظ کیفی محصولاتمان را هم تراز با دنیا می کردیم که این امر محقق شد و ما با علم و دانش خاص، محصولات و تولیداتی هم تراز با کالاهای جهانی از نظر کیفیت، بسته بندی و قیمت رقابتى به بازار عرضه کردیم.
مدیر فروش و بازاریابی بین الملل گروه صنعتی و پژوهشی زر اظهار داشت: شرکت زر ماکارون با ورود به بازارهای سخت که کشورهای تراز اول دنیا هستند و کیفیتشان حرف اول را می زند، استاندارهای لازم را رعایت و زیرساختها را آماده کرده است.
وی افزود: متاسفانه پس از بد عهدى آمریکا در برجام برخى شرکتهایی که بواسطهى برجام به ایران بازگشته و یا کار خود را در ایران آغاز کرده بودند به راحتى ایران را ترک کرده و بدون تحمل هیچ ضرر و زیانى همکارى با شرکتهاى ایرانى را متوقف کردند که البته در ورود این شرکتها پس از امضاى برجام غفلتهایى صورت گرفت به اینصورت که میبایستى یکسری تعهدات و تضامین از این شرکتها گرفته میشد که گرفته نشد و به این دلیل با فراغ بال هر زمان امریکا بخواهد این شرکتها با ما کار میکنند و نخواهد کار نمیکنند بدون اینکه ضرر و زیانى را متحمل شوند و در این میان این شرکتهاى ایرانى هستند که زیان میکنند و امکاناتى که در اختیار شرکتهاى خارجى بود هدر میروند.
وی افزود: البته این مجموعه برای این اتفاق هم راهکاری اتخاذ نموده و بر اساس سخن بزرگان” یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت” پیش می رود.
رزاقیگفت: وجود برندهای معتبر، توان رقابت بیشتری در بازار ایجاد میکند، زیرا بازار مربوط به یک برند معتبر و قوی، حتی در حضور رقبای قوی، پایدار میماند و ایجاد برندهای ملی به طور قطع در بحث صادرات غیرنفتی و اشتغالزایی، کمک بسزایی به دولت و اقتصاد کشور خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه صادرات اولویت اصلی هر اقتصادی برای رشد پایدار است، اظهار داشت: با بررسی و انتخاب بازارهای هدف صادراتی با پتانسیل بالا و با نگاه به بیرون از مرزها می توانیم به ارتقاء جایگاه خود همگام با بازارهای جهانی اقدام کنیم.
وی گفت: صادرات براى صادرکننده سودى ندارد چرا که در بازارهای رقابتی با توجه به مشکلاتی اعم از قیمت محور بودن بازارها، دامپینگ رقبا، موانع تعرفه اى، غیر تعرفه اى جهت ورود به بازارها و …، رقابت بسیار دشوار است و تنها برای برندینگ و بین المللى شدن وارد بازار صادرات می شویم.
رزاقی افزود: زرماکارون با ورود در بازار سخت، سطح کالای خود را بالا برده و با توجه به اینکه برندیگ در امریکا و اروپا صورت میگیرد و در آنجا به خوبی اشاعه اطلاعات صورت میگیرد، ایران در لیست رقبای درجه اول تولید کنندگان بزرگ پاستا در دنیا قرار گرفته است.
وی گفت: این شرکت به مثابه پیکانی است که نوک این پیکان واحد صادرات بوده اما پشتوانه این پیکان دیگر واحدها بوده اند و با همت آنها و در سایهى یک کار تیمى منسجم ما الان به این جایگاه رسیده ایم.
وی گفت: در حال حاضر به کشورهای مختلف آسیایی صادرات داریم اما برنامه ویژه ای براى کشورهاى شرق آسیا و اروپا داریم که از کلاس فرهنگی خرید بالایی برخوردارهستند.
رزاقی گفت: ما خودمان را باور داریم که هم تراز با تولیدکنندگان بزرگ دنیا هستیم و تلاش میکنیم مردم هم ما را باورکنند.
وی افزود: در حال حاضر علاوه برکشورهای آفریقایى، آسیایی، اروپا و کانادا به شهرهای نیویورک، آتلانتا، هیوستون تگزاس، دالاس، نوادا و کالیفرنیا در کشور امریکا صادرات داریم.
وی در پایان از دولت تقاضای حمایت معنوی کرد و گفت: ما بیش از حمایتهاى مالی دولت، حمایتهاى معنوی و دپیلماتیک دولت را خواستاریم. تقویت سفارتخانههاى ما در حوزهى تجارت و اقتصاد و کمک به تجار و صادرکنندگان ما توسط وزارت امور خارجه در حوزهى امضاى توافقنامههاى تجارى و تعرفههاى ترجیحى و نیز فعالتر شدن رایزنان بازرگانى ما در کشورهاى هدف صادراتى از نیازهای معنوی ما محسوب می شود.