اهم اخبار

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران مطرح کرد: تاخیر در تخصیص ارز، تامین مواد اولیه را دشوارتر کرد+ویدئو

بدون دیدگاه

محمد مختاریانی گفت: با دشواری‌های موجود در تامین و واردات کالا و مواد اولیه، روز به روز تولید با چالش بیشتری مواجه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، مهندس محمد مختاریانی نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران و مدیرعامل شرکت طبیعت گفت: تا دو سال گذشته محدودیتی برای واردات کالا چه در حوزه صنعت و چه در بخش کشاورزی وجود نداشت ولی محدودیت در منابع ارزی و فساد در واردات کالا، محدودیت‌هایی در زمینه واردات کالا ایجاد کرد.

برای مشاهده ویدیوی زیر فیلترشکن را خاموش و روی مربع زیر فیلم کلیک کنید

مختاریانی بیان کرد: پس از مطالعه، سیستمی شدن ثبت سفارش برای کالاها و ثبت سفارش حدود ۲۵درصد بیش از نیاز مصرف انجام شد.
ولی در ابلاغیه رسمی جدید آمده که ۱.۱درصد بیشتر از نیاز اجاره ثبت سفارش وجود دارد و سقف مالی و سابقه ۶۰ ماهه واردات نیز لحاظ می‌شود که البته برای کالاهای مختلف متفاوت است.

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران افزود: درج مورد سابقه واردات در ابلاغیه، دست دلالان را در واردات کالا کوتاه کرد و اجازه واردات را به واردکنندگان اصلی داد، همچنین محدودیت در واردات، از انباشت کالا در بازار جلوگیری کرد که به صورت اتوماتیک تامین کالا را نیز دشوارتر کرده است.

مدیرعامل صنایع غذایی طبیعت گفت: ارزش افزوده، هزینه‌ها و ملزومات تولید افزایش پیدا کرده است و تامین کنندگان، بازار را در دست دارند.

مختاریانی با بیان اینکه برای کالاهای بخش صنعت از ماه آذر ارز تخصیص داده نشده است،افزود: بانک مرکزی با توجه به اختیارات ویژه که از سران سه قوا دارد ارز بخش صنعت را تمام شده اعلام کرده است و متاسفانه تخصیص ارز قاعده خاصی ندارد و روزبه‌روز نیز سخت‌تر خواهد شد.

وی اظهار کرد: در بخشنامه جدید نیز فقط ۲۰روز مهلت برای واریز وجه وجود دارد و با توجه به نقدینگی موجود در بازار این واریزی در بعضی موارد انجام نمی‌شود که همین موضوع نیز تامین کالا و مواد اولیه را برای صنعت دشوارتر می‌کند.

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: ارزش افزوده، هزینه‌ها و ملزومات تولید افزایش پیدا کرده است.

مختاریانی در پایان افزود: فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز محصولات را با قیمتی نازل خریداری می‌کنند و حتی با وجود قرارداد دوماهه، شرکت‌ها ۴ ماه پیگیر واریز وجه هستند.

نویسنده

فاطمه کاشانی

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *