اهم اخبار

همکاری باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو-ایران با موسسه پل بوکوز فرانسه

بدون دیدگاه

اعضای هیات رئیسه باشگاه غذا و خوراک‌شناسی کمیسیون ملی یونسکو-ایران در دیدار با رئیس و مدیران موسسه پل بوکوز فرانسه به ابراز تمایل جهت توسعه همکاری دو طرف در صنایع غذایی، خوراک و رستوران تاکید کردند.  

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، از روابط عمومی باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو،  اعضای هیات رییسه باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو-ایران با رئیس و مدیران موسسه پل بکوز فرانسه در شهر لیون دیدار و گفت و گو کردند.  

در این نشست احمد فتح‌الهی عضو شورای سیاستگذاری و رئیس کارگروه صنایع باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو و امیر ثابت‌پی عضو شورای سیاستگذاری باشگاه، ضمن تشریح فعالیت‌های باشگاه، به ابراز تمایل جهت توسعه همکاری دو طرف در صنایع غذایی، خوراک و رستوران تاکید کردند.  

برگزاری دوره‌های آموزش برای آشپزهای حرفه‌ای، شرکت در نمایشگاه‌های حوزه صنایع غذایی، خوراک و مدیریت رستوران داری و برگزاری همزمان هفته غذای ایران و فرانسه از محورهای این نشست بود.

طرفین با ابراز خرسندی از آغاز همکاری ضمن تبادل دیدگاه‌های خود، درباره اجرایی شدن موضوعات مطرح شده تا ماه آینده گفت‌وگو کردند.

ژیرودیه رئیس موسسه پل بوکوز، ژبورو رئیس دپارتمان تحقیقات و شماری از مدیران ارشد این موسسه، امیر روشن بخش معاون دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، محمدعلی کیانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مجید غیور رئیس مرکز مقوله ٢ تحقیقات علوم پایه پزشکی و تغذیه یونسکو در ایران در این نشست حضور داشتند.  

“پل بوکوز” در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور و به عنوان نمادی از آشپزی فرانسه شناخته می‌شود. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود و به عنوان یکی از بهترین آشپزانی شناخته می‌شد که آشپزی جدید فرانسوی را به اوج خود رساند. سبک او بر استفاده از مواد غذایی تازه و باکیفیت متمرکز است.  

موسسه آشپزی پل بوکوز بهترین مرکز آموزش و تحقیقات حوزه صنایع غذایی و آشپزی فرانسه است که جایگاه ویژه‌ای در حوزه دیپلماسی غذا و خوراک دارد.

بر اساس این گزارش، باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو یک نهاد خصوصی، انتفاعی و غیرسیاسی در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون ملی یونسکو است که محور فعالیت‌های آن موضوعات مربوط به خوراک و نوشیدنی بوده و در قالب یک باشگاه فرهنگی، تخصصی و علمی (از انواع چهارگانۀ باشگاه های یونسکو) با شناخت، جذب و ارتقاء ظرفیت های موجود در عرصۀ فعالیت خود، بر اساس بیانیۀ مأموریت و چشم انداز پی خواهد گرفت.  

تشکیل معتبرترین مرجع جهانی مطالعه، معرفی، آموزش و ترویج تهیه، ارائه و مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های گسترۀ فرهنگی ایران زمین چشم انداز باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو محسوب می شود.  

محمد بابارضا، رئیس باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو ۲۲ فروردین ماه نیز از برنامه ریزی برای تاسیس اولین شعبه بازارچه طعم های ایرانی در این باشگاه خبر داده و گفته بود: شناساندن ظرفیت‌های فرهنگی خوراک ایرانی براساس گستردگی منطقه‌ای و خرده فرهنگ‌ها از موضوعات مهمی است که در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهد شد.

سرویس خبری: آشپزی و گردشگری غذا

منبع: باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *