بسته حمایتی دولت برای صنعتگران تمدید می‌شود/ نظر تمامی بخش خصوصی در تدوین بسته حمایتی درج شده است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=124239
زمان خواندن 2 دقیقه

معاون وزیر صمت گفت: بسته حمایتی دولت فرصت‌های خوبی را برای صنعتگران فراهم می‌آورند. به نظر می‌رسد که باید تجدید نظر و تمدید شوند، چون تا آخر مرداد برنامه‌ریزی کرده‌ایم که این فرصت ادامه یابد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، ابراهیم شیخ معاون وزیر صمت در خصوص آخرین تمهیدات وزات صمت در خصوص بسته حمایتی دولت گفت: حمایت‌های تولید پس از جنگ تحمیلی تنظیم شده و در دولت به تصویب رسیده است. این برنامه شامل بخش‌های مختلفی  از جمله  تامین انرژی، تسهیلات سرمایه در گردش ، کاهش مشکلات برای دارندگان چک‌های برگشتی، تا حساب‌هایشان دچار مشکل نشود.

وی ادامه داد: همچنین یکی دیگر از برنامه های حمایتی در این بخش مربوط به حوزه‌های مربوط به گمرک و ترخیص ۱۰۰ درصدی کالا از گمرک است.

شیخ تاکید کرد: این بخش‌ها فرصت‌های خوبی را برای صنعتگران فراهم می‌آورند. به نظر می‌رسد که باید تجدید نظر و تمدید شوند، چون تا آخر مرداد برنامه‌ریزی کرده‌ایم که این فرصت ادامه یابد. 

وی افزود: رئیس اتاق بازرگانی تهران در بررسی بسته های حمایتی و جمع بندی آن  به شدت مشارکت داشته و نامه‌های زیادی ارسال کرده‌اند تا این کار انجام شود. ما پیگیری خواهیم کرد و از دولت خواستار تمدید خواهیم بود./باشگاه خبرنگاران جوان

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *