اهم اخبار

هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی با رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دیدار کردند

بدون دیدگاه

در نشست مشترک انجمن صنایع لبنی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای با بررسی برنامه های پیش روی انستیتو به معضلات جامعه در زمینه فرهنگ مصرف لبنیات با حمایت گسترده انستیتو در انجام پروژه های مختلف تحقیقاتی در راستای کمک به فرهنگ سازی مصرف و پاسخ به شبهات موجود در صنایع غذایی پرداخته شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، محمدتقی شکروی عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی با اشاره به اهمیت سلامت تغذیه ای کشور، تاثیر فشار قیمت گذاری دستوری بر کاهش کیفیت محصولات را مورد بحث قرار داد و براهمیت وظایف حاکمیتی بر ترویج الگوی غذایی سالم تصریح کرد.

در این میان دکتر شبانی، عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی نیز بر حضور فعالانه انستیتو در الگوسازی و پاسخ به شبهات مصرف محصولات صنعت غذا تاکید داشت.

محمد فربد

محمد فربد عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی با اشاره به این که قدرت خرید خانوار در کشور نسبت به سال ۹۰ حدود ۳۳ درصد کاهش یافته است گفت: سالهای زیادی نیاز است تا با تلاش و هدف گذاری مناسب بتوان این فاصله را جبران کرد.

وی ادامه داد: با وجود این آمارها باز هم دولت اعلام خودکفایی در زمینه تولید گوشت و کره میکند اما ۲۵ میلیون نفر از جامعه توانایی خرید گوشت را ندارد. متاسفانه راه حل کوتاه مدتی در این زمینه وجود ندارد و باید با انتخاب درست و تفکر صحیح این مشکل را در بلند مدت برطرف نمود.

وحید مفید

وحید مفید عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور با بیان این که انستیتو از پروژه های مختلف دانشجویی به خصوص در حوزه لبنیات حمایت ویژه ای میکند ادامه داد: انستیتو در زمینه تحقیقات تخصصی میتواند همکاری های مختلفی را در صنایع غذایی به خصوص صنعت لبنیات با پژوهشگران و دانشجویان داشته باشد.

میراسلام تیموری

میراسلام تیموری رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی در جلسه مشترک انجمن با انستیتو تحقیقات تغذیه ای بیان کرد: امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم در شرایط کنونی به شمار میرود که بی توجهی به آن میتواند مشکلات زیادی را در سلامت جامعه ایجاد کند.

وی ادامه داد: انستیتو میتواند با پروژه های تحقیقاتی خود در راستای ارتقا امنیت غذایی کشور گام های بسیار موثری بردارد.

رضا باکری

مهندس رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی ایران گفت: انستیتو میتواند با تحقیقات و اطلاع رسانی در مسیر فرهنگ مصرف به سلامت جامعه و سلامت روانی مردم کمک شایانی کند.

دکتر سید امیر محمد مرتضویان ، سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به برنامه های پیش روی انستیتو نظیر نظارت بیشتر بر اعطای سیب سلامت به مواد غذایی گفت : پیش تر بسیاری از استعلامات غذایی کشور توسط انستیتو صورت میگرفت اما متاسفانه اکنون اینگونه نیست و ما درصدد آن هستیم تا این موضوع را در انستیتو احیا کنیم تا بتوانیم به شبهات موجود در صنایع غذایی به خصوص لبنیات پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: چندی پیش شایعه ای در زمینه مضر بودن شیر در فضای مجازی منتشر شد. این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد . این مطلب بسیار غیرکارشناسانه است و هیچ گونه استدلال علمی در این زمینه وجود ندارد.

ایشان ضمن تایید صحبت های دکتر مفید درباره حمایت از پروژه های تحقیقاتی به خصوص پروژه های دانشجویی گفت: انستیتو هیچ مشکل مالی در زمینه تحقیقات ندارد و در محورهای مختلف آنالیزی و تحقیقاتی بسیار قوی است و میتواند با تجهیز شدن مرکز مطالعات گام های مهمی در تحقیقات علمی صتایع غذایی به خصوص صنعت لبنیات بردارد. همچنین توانایی انستیتو در همکاری با دانشگاه های مختلف نیز بسیار قابل توجه است.

در پایان اعضای هیئت مدیره انجمن از آزمایشگاه ها و واحد های انستیتو به همراهی کارشناسان این سازمان بازدید کردند و از توضیحات آنان بهره بردند.

لازم به ذکر است انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور در سال ۱۳۴۰ تاسیس و تا کنون با رسالت سنجش وضعیت تغذیه جامعه ایران، شناسایی ، کمبودها، نارسایی‌ها و علل و ریشه‌های مشکلات و روند آنها در گروههای مختلف سنی و طبقات اجتماعی و مناطق جغرافیایی، مهمترین و اصلی ترین مرجع سیاستگذاری سلامت و امنیت غذایی کشور به شمار میرود.

سرویس خبری: صنعت غذا

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *