وزیر جهاد کشاورزی: ۵۰۰ تن گندم از مناطق جنوبی کشور خریداری شده است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=121563
زمان خواندن 2 دقیقه

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید ۵۰۰ تن گندم از مناطق جنوبی کشور گفت: در حال تلاش رایزنی با سازمان برنامه و بودجه هستیم که مبلغ این گندم‌ها سریع پرداخت شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: خوشبختانه بالای ۵۰۰ تن گندم از مناطق جنوبی کشور خریداری شده و در حال تلاش رایزنی با سازمان برنامه و بودجه هستیم که مبلغ این گندم‌ها سریع پرداخت شود.

وی افزود: برنامه‌های صادراتی همه محصولات نسبت به فصول مختلف را سال گذشته اعلام کردیم و مطابق قانون از قبل هم به اطلاع صادرکنندگان، اتاق بازرگانی و سازمان توسعه تجارت رسیده است.

نوری عنوان کرد: منظور از کوچک‌سازی این نبود که جایی را حذف کنیم بلکه بیشتر هدف، چابک‌سازی و ادغام قسمت‌هایی است که می‌توانند همدیگر را پوشش دهند و مهم‌تر از آن ایجاد بخش‌های جدیدی مثل هوش مصنوعی است که برای مدیریت‌های امروزی به‌ویژه در بخش کشاورزی مورد نیاز است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کالاهای اساسی موجود در بندر شهید رجایی که بالای ۳۵۰ هزار تُن بود، آسیب چندانی ندیده‌اند و مشکلی پیش نیامده و هیچ مشکلی در تأمین و تدارک کالاهای اساسی در کشور وجود ندارد.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *