کمبودی در عرضه شیرخشک نوزاد نداریم

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=131682
زمان خواندن 1 دقیقه

هانی تحویل‌زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه شیرخشک نداریم.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ هانی تحویل زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: در حال حاضر مشکلی در تولید و عرضه شیرخشک نوزاد وجود ندارد.

به گفته وی، براساس آمار هفته گذشته یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار قوطی شیرخشک تولید شده است.

تحویل زاده نیاز ماهانه شیرخشک را ۵‌‌.۵ تا ۶ میلیون قوطی اعلام کرد و افزود: در حال حاضر تولید به میزان نیاز در حال انجام است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با بیان اینکه قیمت شیرخشک تغییری نداشته است، گفت: قیمت کنونی هر قوطی شیرخشک بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ هزارتومان است، از مسئولان انتظار می رود که در راستای پایداری تولید در روند تخصیص ارز و حمل از خارج به داخل تمهیداتی اتخاذ کنند.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *