اهم اخبار

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی: ۷۰ درصد کودهای شیمیایی تولید داخل گران نشدند

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: امسال ۷۰ درصد کودهای توزیعی تولید داخل از جمله کود اوره شامل افزایش قیمت نشده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، به نقل ایرنا؛ حمید رسولی درباره نگرانی برخی کشاورزان در استان‌های مختلف از جمله یزد در خصوص افزایش قیمت کودهای شیمیایی افزود: این افزایش قیمت‌ها براساس مصوبات دولت بعلت تغییر نرخ ارز تخصیصی به کودهای وارداتی (فسفاته و پتاسه) اتفاق افتاده و البته ۷۰ درصد از کودهای توزیعی تولید داخل را شامل نشده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اظهارداشت: کود اوره همچنان با قیمت بسیار مناسب سال قبل در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد و هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص قیمت کود اوره در سال جاری نداشته‌ایم.

رسولی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۲ هزار تن کودهای اوره، فسفاته و پتاسه برای کشت محصولات اساسی در استان یزد توزیع شده است و هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و امیداوریم با همت کشاورزان این منطقه، بیشتر از سال گذشته شاهد برداشت محصولات کیفی کشاورزی باشیم.

رشد ۲۰ درصدی توزیع کودهای شیمیایی نسبت به سال گذشته

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درخصوص آخرین وضعیت توزیع کودهای شیمیایی در کشور، گفت: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن کود اوره در استان‌های سراسر کشور توزیع شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.

وی اظهارداشت: مطابق برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی و به میزانی که در جداول توزیع مشخص شده تأمین و توزیع کودهای اوره، فسفاته و پتاسه درسراسر کشور انجام گرفته و بر این اساس هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

رسولی تصریح کرد: بنابراین کشاورزان سراسر کشور برای تأمین کود مورد نیاز خود طبق رویه جاری اقدام و برای دریافت سهمیه خود به کارگزاری منطقه خود مراجعه کنند.

۱۰۰ هزارتن ذخیره استراتژیک کود فسفات و پتاس

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درباره کودهای فسفاته و پتاسه افزود: اکنون بیش از ۱۰۰ هزار تن ذخیره استراتژیک کودهای مذکور را داریم و در تمامی استان‌ها به میزان کافی از این کودها موجود بوده و برای مصرف در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

رسولی اظهار امیدواری کرد: این تلاش منجر به افزایش کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری شود.

خشکسالی و کم آبی‌های پی در پی کشاورزان برخی استان‌ها از جمله استان یزد را به شدت تحت فشار قرار داده به طوری که علاوه بر معظل کاهش درآمد اخیراً با مشکل افزایش قیمت کودهای شیمیایی در کشت پاییز نیز روبرو شده اند.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: ایرنا

سمن مجتهدی
بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *