اهم اخبار

مدیر عامل اتحادیه ماهیان گرمابی: کاهش ۱۵ درصدی ماهیان گرمابی به دلیل خشکسالی/ از نوسانات ارزی سود زیادی نبردیم/ وضع صادرات خوب است

۲ دیدگاه
image_pdfimage_print

مدیر عامل اتحادیه ماهیان گرمابی کشور گفت: امسال که قیمت ماهی به تبع نوسانات ارزی کمی بالاتر رفت با وضعیت عدم تولید، سودی که می‌توانستیم به دست بیاوریم را از دست دادیم. امسال بحث صادرات خوب است و فشار تجار برای صادرات باعث شده تاکنون حدود ۸۰ درصد از تولید صید شود.

 

به گزارش پایگاه خبری اگروفودنیوز؛ حسن آقازاده مدیر عامل اتحادیه ماهیان گرمابی کشور در خصوص وضعیت تولید ماهیان گرمابی و تولید در سال ۹۷ اظهار کرد: امسال برای تولید آبزیان به خصوص ماهیان گرمابی با مشکل خشکسالی و کمبود آب شدیدی مواجه بودیم. استان خوزستان و گیلان به شدت با این مسئله درگیر بودند که تلفات بسیار زیادی دادند و میزان تولید را کاهش دادند.

وی افزود: در استان خوزستان آب به دلیل تقلیل و سهمیه بندی به شدت شور شد و آبزی‌پروری و آبگیری را منع کردند و تعدادی از مزارع ما آبگیری نکردند. از شرکت آبفای خوزستان اخطاریه و تهدیداتی مبنی بر منع آبگیری داشتیم و در پایان سال آب شدیدا شور شد و از ۱۶هزار pp بالاتر رفت که برای ما مشکلات بسیاری را رقم زد.

مدیر عامل اتحادیه ماهیان گرمابی کشور در ادامه تصریح کرد: امسال که قیمت ماهی به تبع نوسانات ارزی کمی بالاتر رفت با وضعیت عدم تولید، سودی که می‌توانستیم به دست بیاوریم را از دست دادیم. از مشکلات دیگر ما عدم نقدینگی و مشکلات خوراک دام و صادرات آن بود که باعث کمبود در بازار شد.

وی با اشاره به اینکه نهاده‌های آبزیان ۹۰ درصد داخلی است، اذعان داشت: مشکلاتی که در ترخیص نهاده‌های دامی برای بخش‌های مختلف دامپروری در کشور رخ داده در صنعت آبزی‌پروری اتفاق نیفتاده و ما حدود ۹۰ درصد از نهاده‌های آبزیان را در کشور تولید می‌کنیم و با واردات کاری نداریم مگر در بخش‌های آزمایشگاهی که در تولید موثر نیست.

آقازاده در رابطه با میزان کاهش تولید آبزیان در کشور عنوان کرد: تاکنون میزان تولید حدود ۱۵ درصد کاهش یافته است. بخشی از محصول ما هنوز در داخل آب است و تا صید به پایان نرسد آمار دقیق‌تری نمی‌شود داد و تا پایان بهمن صید ادامه دارد.

وی گفت: امسال بحث صادرات خوب است و فشار تجار برای صادرات باعث شده تاکنون حدود ۸۰ درصد از تولید صید شود.

آرش مجتهدی

نویسنده

آرش مجتهدی

بعدی

نوشته های مرتبط

2 نظر برای این مطلب

  1. امراله مهماندوست says:

    ۱- مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از۹۵% از آبی است که دربارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود آرزوی اینجانب از کودکی این بوده است تا جلو مقدار … متر مکعب آبی را که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه دربخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود را در محلی به نام تنگه بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را با احداث بندی (سدی) خاکی بگیرم اینجانب از اینکه مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود سهم خلیجی می شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند ناراضی هستم اینجانب حتی راضی نیستم تا سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود سهم خلیجی شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند اینجانب در نظر دارم با تغییر مسیر سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود را سهم دریاچه فصلی در شهر خنج ازشهرستان خنج استان فارس نمایم. بعد از آن روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را می توان به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
    ۲- آرزوی اینجانب از تاریخ ۱۳۷۰/۱۲/۲۲ تا تاریخ ۱۳۷۶/۰۷/۳۰ که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ ۱۳۷۶/۰۸/۰۱ تا تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۲ که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۳ تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
    امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.
    دو نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان …بپردازد یا بپردازند این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران

  2. امراله مهماندوست says:

    یکی از راه های کمک به مردم محروم استان سیستان و بلوچستان در کشور ایران احداث آبراهه از دریای عمان به دریاچه خزر است که با نصب آب شیرین کن های مناسب در طول مسیر آبراهه از جنوب کشور ایران تا شمال کشور ایران اشتغال به کار کشاورزی و صنعتی و حمل و نقل مسافر و بار دریایی و … در قسمتی از خاک کشور ایران که مردم خیلی فقیری هم دارد صد در صد رونق خواهد گرفت. شرایط اقتصادی در همه جای کشور ایران خراب است و فقط مشکل استان های مرزی کشور ایران نیست فقط بهانه ای برای تحریک به شورش قوم های بلوچ و کرد و ترک و لر و عرب و … در استان های مرزی کشور ایران توسط استکبار جهانی و عوامل داخلی آنان شده است. شایع است که اگر کشته شدگان از سوخت بران واقعی بلوچ باشند توسط گروه تروریستی برای تحریک مردم استان سیستان و بلوچستان به شورش و تخریب توسط تروریست های …کشته شده اند که غم خیلی بزرگی است ساعت ها اشک ریخته ام طوری که دیگر برای ساعت ها غم های خود را فراموش کرده ام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *