اهم اخبار

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: استمرار ثبات نرخ گوشت گوسفندی در بازار/ قاچاق دام در حال انجام است

۱ دیدگاه
image_pdfimage_print

ملکی از ثبات نرخ گوشت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی با نرخ ۹۰ تا ۹۱ هزار تومان عرضه می‌شود.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات نرخ گوشت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۸۰ تا ۸۱ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود معادل ۹۰ تا ۹۱ تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

او با اشاره به اینکه قیمت گوشت در ماه‌های اخیر ۱۵ هزار تومان کاهش داشته است، افزود: با توجه به شرایط جوی و مشکلات در حمل و نقل پیش بینی می‌شود که قیمت گوشت در هفته‌های آتی با استمرار روند فعلی با مشکلاتی مواجه شود چرا که بسیاری از کامیون داران به سبب خطر جاده حاضر به حمل دام به تهران نیستند.

ملکی با اشاره به اینکه گرانی بنزین تاثیری در نوسان نرخ گوشت ندارد، بیان کرد: با توجه به آنکه عمده سوخت ماشین‌های حمل دام گازوئیل است از این رو افزایش قیمت بنزین تاثیری بر نوسان قیمت گوشت در بازار نخواهد داشت و تنها با استمرار بارندگی و مشکلات در محور‌های مواصلاتی نوسانات در بازار اتفاق خواهد افتاد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۳۶ تا ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر روند عرضه دام مناسب است و تنها استمرار بارندگی‌ها می‌تواند مشکلاتی در عرضه ایجاد کند، اما در شرایط فعلی کمبودی در بازار احساس نمی‌شود.

او درباره آخرین وضعیت قاچاق دام بیان کرد: هم اکنون مقداری دام به صورت محدود در حال خروج از مرز‌های کشور است که اگر روند نوسان نرخ دلار ادامه نیابد به سبب صعب العبور بودن راه‌ها ناشی از بارش برف و باران قاچاق دام به میزانی نخواهد بود که بتواند بر روند بازار تاثیر بگذارد.

ملکی ادامه داد: با وجود آنکه استان خراسان یکی از استان‌های دام خیز کشور است از این رو می‌تواند با عرضه مناسب در کاهش قیمت و تعادل بازار کمک بسزایی کند و متاسفانه در ۱۰ روز اخیر سازمان دامپزشکی استان خراسان ورود دام از این استان به تهران را ممنوع کرده است که با این وجود تقاضا داریم مسئولان امر هر چه سریع‌تر این چالش را رفع کنند چرا که مقدار زیادی دام در این استان دپو شده که اگر اجازه ذبح دام و ارسال گوشت به تهران را دهند می‌توانند کمک خوبی به بازار گوشت تهران داشته باشند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان با انتقاد از اظهار نظر برخی افراد مبنی بر صادرات دام تصریح کرد: اگر چه برخی افراد اظهاراتی مبنی بر انباشت دام در واحد‌های دامداری را به بهانه دریافت مجور صادرات مطرح می‌کنند، اما صدور مجوز و خروج دام از کشور می‌تواند به تلاطم قیمت گوشت در بازار منجر شود از این رو تقاضا داریم که پشتیبانی امور دام در صورت انباشت دام روی دست دامداران اقدام به خرید تضمینی و ذخیره سازی در سردخانه‌ها کنند.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

آرش مجتهدی

نویسنده

آرش مجتهدی

بعدی

نوشته های مرتبط

نظر برای این مطلب

  1. کریم says:

    دامداران هم دارند در کشمکش شما می سوزند . قیمت تمام شده دام سنگین ۲۰ درصد بیشتر از قیمت فروش دام سنگین در بازار است . یک روز وارد کننده دسترنج دامدار را می خورد و بک روز دلال و در حال حاضر نیز قصابی ها زحمت یک ساله دامداران را می خورند . قیمتی که گوساله سنگین را از دامدار می خرند ۲۷ هزار تومان است در حالی که قیمت تمام شده گوساله بین ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان است . همیشه قیمت دام زنده سنگین تقریبا نصف قیمت گوشت قرمز در قصابی بوده ولی حالا قیمت گوساله زنده سنگیگ ۲۷ هزار تومان است ولی قیمت گوشت در بارار ۸۵ تا ۱۰۰ هزار تومان است . وزارت کشاورزی که همه پیز را رها کرده و همه چیز را به وزارت صمت داده . اخه وزادت صمت فقط محصول نهایی را میبینه و هیچ توجه ای به هزینه های تولید نمیکنه . شما یک گوساله را ااز دامدار بخرید و ذبح کنید ، متوجه میشوید که یک گوساله بیشتر از نصف وزن گوساله زنده گوشت می دهد حالا سر ، جگر ، پوست و … که هم میفروشند به کنار . در حال حاضر بابد قیمت گوشت گوساله در بازار ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان باشد در حالی که قیمت ۸۵ تا ۱۰۰ هزار تومان است . این وسط فقط تولید کننده داره نابود میشه و قصاب هم داره زحمت یک ساله دامدار را در یک روز میخوره . شما اگر خریدارید بیایید و دام را از دامدار بخرید ! شما خودتون تقاضایی برای دام ندارید و نمیگذارید که دام صادر هم بشود . شما را باید قوه قضاییه تحک تعقیب قرار بدهد . شما در سال حمایت از تولید ! دارید مانع برای استمرار تولید ایجاد می کنید . صنعت را شما با سودجویی بیشتر دارید نابود می کنید . چرا شما باوجودی که قبول دارید انباشت دام در کشور داریم ، جلوی واردات را نمی گیرید ولی مانع صادرات می شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *