با تصویب دولت؛
کالاهای اساسی حداکثر باید در مدت ۵ روز از گمرکات ترخیص شوند

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=131271
زمان خواندن 2 دقیقه

بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، محمدعلی بهپوری مدیرکل دفتر واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران بخشنامه صدور مجوز ترخیص کالاهای اساسی در مدت ۵ روز را به گمرکات اجرایی ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه که سازمان توسعه تجارت ایران مطابق تصویب‌نامه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ هیأت وزیران و با عنوان آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم به گمرک ایران ابلاغ کرده، دستگاه‌های مجوز دهنده واردات کالاهای اساسی از جمله سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی کشور، قرنطینه نباتی و دامی مکلفند حداکثر ۵ روز پس از اظهار کالا به گمرک و فعال شدن سازمان مجوزدهنده، نسبت به بررسی و صدور مجوز ترخیص اقدام کنند.

در غیر این صورت سازمان‌های مذکور باید با اخذ تعهد لازم، مجوز ترخیص کالا را در سامانه گمرک صادر کنند.

در این بخشنامه آمده است: بدیهی است در صورت تأخیر سازمان‌ها، مدیران گمرکات اجرایی موظفند در اجرای تبصره ذیل ماده ۱۳ آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم برای انجام اقدامات مقتضی مراتب را به صورت مشروح به استانداران ذی‌ربط منعکس کنند.

کالاهای اساسی حداکثر باید در مدت ۵ روز از گمرکات ترخیص شوند

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *