اهم اخبار

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران: آخرین قیمت اقلام خوراکی بعد از آزادسازی/ افزایش ۶۶۰۰ تومانی نرخ شکر در یکسال اخیر

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print

قاسمعلی حسنی قیمت برنج خارجی را از ۲۴ تا ۳۷ هزار تومان و نرخ برنج ایرانی را از ۶۰ هزار تا ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از ایلنا؛ قاسمعلی حسنی دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره وضعیت بازار مواد غذایی اظهار داشت: در حال حاضر بازار شرایط ثبات و آرامش را می‌گذراند، و جنب و جوش خرید مردم بعد از آزادسازی قیمت‌ها را شاهد نیستیم. 

وی افزود: اکنون مدیریت مصرف را از سوی مصرف‌کنندگان شاهدیم و از خریدهای کاذب کم شده و بازار روال عادی خود را طی می‌کند.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره مشاهداتی در زمینه افزایش قیمت روغن تاکید کرد: بعد از آزادسازی قیمت‌ها روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اشباع شده و مشکلی بابت تامین و توزیع نیست و قیمت‌ها نیز تغییری نکرده است.

وی درباره آخرین وضعیت قیمت برخی اقلام نیز گفت: نرخ اقلام اساسی بر اساس قیمت مصرف‌کننده است که دولت تعیین کرده است، در حال حاضر قیمت هر کیلو شکر ۱۸۱۰۰ هزار تومان تعیین شده و به نرخ ۱۹۵۰۰ تومان به صورت عمده خرید و فروش می‌شود و در بخش خرد هم نرخ آن ۲۰۵۰۰ تومان است. 

حسنی با بیان اینکه قیمت روغن با همان نرخ مصرف‌کننده که دولت تعیین کرده به فروش می‌رسد، افزود: بنکداران هیچ دخل و تصرفی روی نرخ آن ندارند. 

وی قیمت برنج خارجی را از ۲۴ تا ۳۷ هزار تومان و نرخ برنج ایرانی را از ۶۰ هزار تا ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی همچنین گفت: حبوبات هم در فصل تابستان و گرما مصرف ندارد از ۱۵ مهر بازار داغی خواهد داشت.

وی درباره وضعیت اقلامی که مواد اولیه‌شان وارداتی است گفت: جنگ اوکراین بسیاری از اقلام را تحت‌تاثیر قرار داده و اکنون تمام دنیا در شرایط مشابه ما به سر می‌برند که با مدیریت منابع و مصارف از سوی دولت و مصرف‌کنندگان از این مرحله عبور خواهیم کرد.

حسنی در مقایسه روند تغییر قیمت‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیان داشت: مثلا در مورد قیمت شکر از  11500 تومان اواخر خرداد پارسال به ۱۸۱۰۰ تومان در سال جاری رسیده‌ایم که ۶۶۰۰ تومان افزایش را نشان می‌دهد.

وی درباره نوسان در تقاضا نیز خاطرنشان کرد: تقاضا و مصرف سر جای خود است و تغییری نکرده و فقط از اسراف و ریخت و پاش‌ها کم شده، درواقع مصرف نظام‌مند می‌شود.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: ایلنا

سمن مجتهدی
بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *