وزیر جهاد کشاورزی:
ذخایر کالاهای اساسی بیش از میزان قانونی است/ تلاش برای کاهش قیمت‌ها ادامه دارد

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=138760
زمان خواندن 2 دقیقه

غلامرضا نوری قزلجه اظهار کرد: وضعیت ذخایر نیز از میزان تعیین شده قانونی بیشتر است و امیدواریم هر چه سریعتر هزینه اقلام را نیز کاهش دهیم.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری با اشاره به چالش‌های متعدد دولت در دو سال گذشته اظهار کرد: به لطف الهی و رهبری های حکیمانه قائد امت و در ادامه رهبر معظم انقلاب و تدابیری که در دولت اندیشیده شد، خدمت رسانی ادامه داشت.

وی با اشاره به مسئله امنیت غذایی بیان کرد: حوزه امنیت غذایی یکی از اهداف دشمن بود، آن‌ها برنامه‌ریزی کرده بودند که در عرض بیست روز کشور دچار قحطی شود؛ اما به لطف پروردگار حتی برای یک ساعت کمبود مواد غذایی نداشتیم علی رغم اینکه با خشکسالی نیز رو برو بودیم.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: ما در دولت بنا را بر حمایت از تولید کنندگان گذاشته‌ایم و این باعث شد که در سخت‌ترین شرایط و زیر بمباران‌ها تولید ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به افزایش قیمت مواد غذایی در دنیا و افزایش هزینه نقل و انتقالات در پی محاصره بنادر جنوبی کشور گفت: در تلاشیم که این هزینه‌ها نیز از سر سفره مردم برداشته شود.

وی با اشاره به منفی شدن رشد اقتصادی کشور در پی جنگ تحمیلی اظهار کرد: در اقتصاد کشور تنها بخشی که رشد مثبت داشته، بخش کشاورزی بوده است.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *