انتقاد رئیس اتاق بازرگانی تهران از تعدد سامانه‌ها در کشور

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=127634
زمان خواندن 2 دقیقه

محمود نجفی عرب از تعدد سامانه‌ها در کشور انتقاد کرد و گفت: سامانه‌هایی که قرار بود گره گشای اقتصاد و تولید باشند حالا به مصیبتی برای اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، محمود نجفی عرب افزود: حدود ۵۰ سامانه در کشور وجود دارد و هر کدام از دستگاه‌ها و نهاد‌ها برای خود چند سامانه دارند که به یکدیگر هم متصل هم نیستند و این موضوع چالش و مشکلات بسیار زیادی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۶۲ دستگاه اجرایی در کشور، مسئول تعریف و ارائه بیش از هزار و ۶۰۰ خدمت الکترونیکی هستند افزود: این خدمات به صورت پراکنده در سامانه‌های مختلف ارائه می‌شوند و ساماندهی مشخصی برای دسترسی یکپارچه به آنها انجام نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران از اقدام دولت برای یکپارچه‌سازی سامانه‌ها خبر داد و گفت: رئیس جمهور بعد از مطرح شدن این مشکل در نشست با فعالان اقتصادی، از بخش خصوصی خواستند که برای یکپارچه‌سازی سامانه‌ها به دولت کمک کند.

آقای نجفی عرب افزود: اتاق تهران این آمادگی را دارد که با کمک یک تیم کارشناسی به کمک دولت بیاید تا یک سکوی (پلت فرم) یکپارچه هرچه زودتر شکل بگیرد و کشور از این معضل رهایی پیدا کند./صداوسیما

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *