عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: تضمین بازار پایدار مهم‌ترین حمایت برای اجرای الگوی کشت است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=87775
زمان خواندن 2 دقیقه

امیرقلی جعفری بروجنی تضمین بازار پایدار را مهم‌ترین شکل حمایت از کشاورزان برای اجرای الگوی کشت عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، از وزارت جهاد کشاورزی، امیرقلی جعفری بروجنی افزود: اگر بخواهیم الگوی کشت جدیدی را جایگزین کنیم باید حمایت‌های فراوان از کشاورزان انجام دهیم و به ویژه برای محصولاتی که کشت آن را توصیه می‌کنیم، بازار پایدار برای محصولات کشاورزی ایجاد شود.

وی اجرای الگوی کشت را گامی بلند در عرصه کشاورزی کشور خواند و اظهار داشت: الگوی کشت یک موضوع بین حوزه‌ای است و دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه و سازمان حفاظت محیط زیست باید برای تحقق این برنامه ورود پیدا کنند.

جعفری بروجنی تصریح کرد: کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس اهتمام ویژه‌ای به اجرای الگوی کشت دارد به طوری که دولت را مکلف کرده و در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیز تصریح شده که این برنامه اجرا شود.

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و کمبود شدید منابع آبی گفت: این شرایط، کشور را به سمت اجرای الگوی کشت سوق می‌دهد، زیرا بیش از ۷۰ درصد منابع آبی در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود.

مسوول آب کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست ادامه داد: در شرایط کم‌آبی و تغییرات اقلیمی بهترین و اساسی‌ترین راهکار افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی از طریق اجرای الگوی کشت است.

وی اظهار داشت: آب پایه توسعه کشاورزی است و این در حالی است که در کشور محصولات آب‌بر فراوانی داریم.

جعفری بروجنی در همین حال خاطرنشان کرد: الگوی کشت از برنامه دوم توسعه تا امروز مطرح بوده، اما مسوولان در گذشته هیچ کار شایسته‌ای در این زمینه انجام نداده‌اند.

سرویس خبری: مجلس و دولت

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *