محسن امینی: دومین اجلاس بین المللی تجارت غذا، ۲۰ خرداد برگزار می شود

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=109811
زمان خواندن 2 دقیقه

نایب رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران ضمن تاکید بر اهمیت امنیت غذایی، برگزاری دومین اجلاس بین المللی تجارت غذا را در در راستای معرفی ظرفیت ها و جایگاه ایران در زنجیره تامین امنیت غذایی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، محسن امینی با بیان این مطلب که دومین اجلاس تجارت غذا در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ و همزمان با نمایشگاه بین المللی آگروفود ایران برگزار می شود، محورهای این نشست را ” معرفی ظرفیت های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصت ها و مزایای سرمایه گذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران ” عنوان کرد.

بر اساس اظهارات محسن امینی، این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، اجرا می شود.

دبیر دومین اجلاس بین المللی تجارت غذا تصریح کرد: در این رویداد تلاش می کنیم با گردهم آوردن تولیدکنندگان پیشرو مواد غذایی ایران، مقامات دولتی و تجار خارجی، فرصتی را برای تبادل ایده ها و بینش ها، ایجاد ارتباطات و مشارکت های جدید فراهم آوریم.

او در ادامه گفت: کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با برگزاری دومین اجلاس تجارت غذا در صدد ایجاد تعامل علمی و تخصصی میان دست‌اندرکاران این حوزه‌ و فعالان بخش خصوصی است. از سویی ایجاد انگیزه و فعال شدن این صنعت مهم را دنبال می‌کند. چراکه با توجه به شرایط جهان، امنیت غذایی یکی از مباحث مهم دنیا است و باید برای آن استراتژی دقیق و مشخصی داشته باشیم.

امینی خاطرنشان کرد: اولین دوره این رویداد در سال ۱۴۰۱ به میزبانی اتاق ایران به اجرا درآمد و توانست از طریق برگزاری ۲۶ پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از ۱۰۰۰ نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *