رئیس بنیاد ملی گندمکاران: مصرف سالانه ۱۰.۵ میلیون تن گندم در واحد‌های خبازی

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=117344
زمان خواندن 1 دقیقه

عطاالله هاشمی گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال سطح زیرکشت گندم به ۶.۵ میلیون هکتار برسد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه کشت گندم روبه پایان است، گفت: کشت گندم در برخی استان ها طی ۲ تا ۳ روز آینده تمام می شود و پیش بینی ها حاکی از آن است که امسال سطح زیرکشت گندم به ۶ تا ۶‌.۵ میلیون هکتار برسد.

به گفته او، علی رغم کاهش نقدینگی کشاورزان و گرانی نهاده های کشاورزی بویژه کود و حمل و نقل کاستی هایی داشتیم، اما در مجموع شرایط بد نبوده است.

هاشمی ادامه داد: اگر شرایط آب و هوایی و بارش در فصل زمستان و بهار همانند سال قبل باشد، خودکفایی گندم استمرار خواهد داشت، از اینرو منتظر رحمت الهی هستیم تا از واردات بی نیاز شویم.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه خودکفایی کامل گندم با ۱۲ میلیون تن محقق می شود، گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ تا ۱۰.۵ میلیون تن گندم در بخش خبازی و ۱.۵ میلیون تن در بخش صنف و صنعت مصرف می شود.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *