بررسی راهکارهای تقویت جایگاه انجیر فارس در بازارهای هدف بین‌المللی

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=124200
زمان خواندن 2 دقیقه

نشستی با محوریت بررسی روند صادرات انجیر و موانع پیش روی آن، در محل اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، در این جلسه که با حضور مدیرکل صنعت، معدن و تجارت‌(صمت) فارس، فرماندار استهبان، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، صادرکنندگان و تشکل‌های مرتبط همراه بود، راهکارهای عملی برای تقویت جایگاه انجیر در بازارهای هدف بین‌المللی مورد بحث قرار گرفت.

در این گردهمایی، مباحثی نظیر چالش‌های مربوط به حمل‌ونقل، مسائل مالیاتی، نارسایی‌های بسته‌بندی و همچنین تعرفه‌های صادراتی مطرح شد و حاضران بر لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای حل این مشکلات و تسهیل روند صادرات تاکید کردند.

کریم‌ مجرب، مدیرکل صمت فارس، در این نشست با اشاره به اهمیت اقتصادی انجیر در شهرستان استهبان، گفت: نشست تخصصی امروز با هدف بررسی عمیق موانع موجود و ارائه راهکارهای اجرایی برگزار شد. بنا داریم از طریق طراحی سازوکارهای مشخص، رقابت‌پذیری این محصول را در بازارهای جهانی افزایش دهیم.

فرهاد جهانخواه، فرماندار استهبان نیز ضمن اشاره به نقش برجسته انجیر در معیشت مردم منطقه، اظهار کرد: لازم است با یک برنامه‌ریزی مشترک و بلندمدت، از تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول حمایت همه‌جانبه صورت گیرد.

در پایان این نشست، تصمیماتی همچون پیگیری مستمر مشکلات حوزه صادرات، ایجاد بسته‌های حمایتی ویژه، ساماندهی وضعیت بسته‌بندی و ادامه جلسات تخصصی با حضور ذی‌نفعان گرفته شد تا شرایط برای حضور پایدارتر انجیر ایرانی در عرصه بین‌المللی فراهم شود./ایسنا

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *