اهم اخبار

خوزستان پیشتاز در خرید و برداشت محصولات کلیدی کشاورزی/ بیش از ۱۱۰ هزار تن خریداری شد

بدون دیدگاه

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از خرید ۷۴ هزار تن گندم و ۱۱ هزار و ۲۱۰ تن کلزا از کشاورزان استان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۸ هزار تن چغندرقند از مزارع برداشت و به کارخانجات تحویل شده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از ایسنا؛ سید عبدالرضا سید احمدی با اشاره به روند مطلوب خرید محصولات استراتژیک کشاورزی در استان، اظهار کرد: تاکنون ۷۴ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است که این رقم نشان‌دهنده تلاش مستمر کشاورزان و حمایت‌های دولت در راستای تضمین امنیت غذایی و ارتقای تولیدات داخلی است.

وی افزود: خرید ۱۱ هزار و ۲۱۰ تن کلزا نیز در استان انجام شده که این محصول نقش مهمی در تامین روغن خوراکی و ایجاد تنوع در کشت‌های زراعی ایفا و به توسعه پایدار بخش کشاورزی کمک می‌کند.

سید احمدی درباره برداشت چغندرقند نیز بیان کرد: تاکنون ۲۸ هزار تن چغندرقند از مزارع استان برداشت و به کارخانجات قند تحویل شده است. این محصول علاوه بر ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی، نقش مهمی در صنایع تبدیلی و اقتصاد منطقه دارد.

وی تاکید کرد که سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با همکاری کشاورزان و سایر نهادهای مرتبط، به دنبال افزایش بهره‌وری و کیفیت محصولات کشاورزی است تا بتواند سهم استان را در تامین نیازهای کشور به محصولات راهبردی افزایش دهد.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: ایسنا

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *