پگاه پای کار ایران است؛
راهبرد مدیریت میدانی صنایع شیر ایران در بحبوحه جنگ

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=131633
زمان خواندن 2 دقیقه

شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) در دوران جنگ با حضور میدانی مدیران، حمایت از پرسنل و استمرار تولید در سراسر کشور، «پگاه پای کار ایران است» را در عمل نشانده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، از روابط عمومی صنایع شیر ایران؛ جنگ که شروع شد، اتاق‌های مدیریتی جای خود را به سالن‌های تولید و جاده‌های مواصلاتی دادند. عبدالامیر باروتکوب و تیم مدیریت ارشد صنایع شیر ایران، راهبرد «مدیریت میدانی» را در پیش گرفتند.

در این مدت، مدیرعامل پگاه از شرکت‌های متعددی بازدید کرد: پگاه گلپایگان، پگاه آذربایجان شرقی، پگاه اصفهان، پگاه گلستان، پگاه گیلان، شعب فروش و مرکز دریافت شیر خام قزوین، پگاه تهران، بازارگستر خوزستان، پگاه خوزستان، پگاه لرستان و شرکت کشت و صنعت صبا پگاه لرستان و…هر بازدید، یک پیام داشت: «ما در کنار شما هستیم.»

در این دیدارها، از ۱۳ هزار پرسنل صنایع شیر ایران تقدیر شد؛ زنان و مردانی که با وجود دشواری‌های تردد و کار در شرایط جنگی، پای کار تولید ایستادند تا سفره مردم خالی نماند.

همچنین رئیس هیأت مدیره صنایع شیر ایران، معاونین پگاه و مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه صنایع شیر ایران، با حضور میدانی در شرکت‌ها، واحدها و شعب، از نزدیک در جریان روند تولید و خدمات‌رسانی به شهروندان قرار گرفتند. این حضور میدانی، نماد یک باور ریشه‌دار بود: «پگاه پای کار ایران است.»

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *