اهم اخبار

صادرات خرما ممنوع شد

بدون دیدگاه

سازمان توسعه تجارت ایران طی نامه‌ای خطاب به گمرک اعلام کرد که صادرات ۳ نوع خرما با هدف تنظیم بازار و تأمین نیاز کشور در ایام نوروز مقارن با ماه مبارک رمضان ممنوع شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از سازمان توسعه تجارت، دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران طی نامه‌ای خطاب به مدیرکل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد صادرات ۳ نوع خرما با هدف تنظیم بازار و تأمین نیاز کشور در ایام نوروز مقارن با ماه مبارک رمضان ممنوع شد.

در نامه دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت آمده است «به پیوست تصویر نامه شماره ۴١٣٣٩۵ مورخ ١۴٠٣ / ١٢ / ١٢ معاونت محترم توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ممنوعیت صادرات سه نوع خرما به مدت دو ماه از تاریخ ابلاغ با توجه به اهمیت تنظیم بازار و تأمین نیاز کشور در ایام نوروز مقارن با ایام ماه مبارک رمضان، جهت استحضار و دستور اقدام مقتضی ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید مراتب را به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند.»

سرویس خبری: صنعت غذا

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *