مهدی خانمحمدی مدیرعامل شرکت پیشرفت پخت سحر در گفتگو با اگروفودنیوز مطرح کرد: عدم تاثیر تحریم‌ها در ساخت ماشین آلات پخت نان

بدون دیدگاه

مهدی خانمحمدی می‌گوید: ماشین آلات پخت نان ساخت داخل، رشد قابل توجهی در زمیینه تولید با کیفیت و خدمات پس از فروش داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، مهدی خانمحمدی عضو هیئت مدیره انجمن کارفرمایی پخت نان و شیرینی در خصوص وضعیت این صنعت به خبرنگار ما گفت: در کشور حدود ۲۰۰ شرکت فعال در حوزه ساخت ماشین آلات‌ نان اعم از حجیم، نیمه حجیم و سنتی و شیرینی وجود دارد.

خانمحمدی با بیان اینکه از این تعداد حدود ۲۰ شرکت دارای استاندارد و عضو انجمن ماشین آلات هستند، افزود: مابقی شرکت‌ها، فاقد نشان استاندارد هستند و با این وجود در نمایشگاه‌ها حضور دارند.

وی گفت: انجمن ماشین آلات نان طی مکاتبه‌ای از این شرکت‌ها خواسته با عضویت در این انجمن و با دریافت نشان استاندارد به فعالیت خود ادامه دهند.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشین آلات نان عنوان کرد: شرکت‌های ماشین سازی در سه دهه اخیر با وجود تحریم‌های موجود به دلیل علاقمندی به این صنعت، رشد قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت پیشرفت پخت سحر با بیان اینکه واحدهای یک تا ۳ تنی تولید نان حجیم، نیاز به واردات ماشین آلات ندارند و ماشین آلات ساخت داخل به طور کامل نیاز آنها را برآورده می‌کنند، افزود: ولی در مجموعه‌های تولیدی بالای ۳تن باید ماشین آلات فرم دهنده از خارج وارد شوند.

خانمحمدی تصریح کرد: به دلیل کیفیت خوب ماشین آلات و ارائه خدمات پس از فروش مناسب، استفاده از ماشین آلات داخلی به نفع واحدهای تولیدی می‌باشد.

مدیرعامل گروه صنعتی نان سحر خاطرنشان کرد: در حال حاضر ماشین آلات تولید نان سنتی، به وسیله مشتریان ایرانی ساکن کانادا، آمریکا و اروپا به آن کشورها وارد می‌شود.

این فعال صنعت نان با بیان اینکه ماشین آلات تولید نان صنعتی به جز کشورهای همسایه به ۶۰ کشور دیگر صادر می‌شود، افزود: ماشین آلات گروه صنعتی پیشرفت پخت سحر به ۱۵ کشور صادر می‌گردد.

خانمحمدی ضمن اشاره به اینکه صادرات به دلیل موانع با چالش‌هایی همراه است، گفت: باید در مقابل صادرات، برخی نیازهای اساسی مانند وسایل برقی و استیل، برخی الکتروموتورها و ورق نسوز تامین گردد ولی شرکت‌ها در واردات این اقلام دچار مشکل هستند.

وی بازگرداندن ارز حاصل از صادرات را چالش تمام صنایع برشمرد و ادامه داد: تحریم داخلی بیش از تحریم خارجی صنعتگران را با مشکل مواجه کرده است که واجب است مسئولین برای سهولت انجام کارها اهتمام بیشتری داشته باشند.

مهدی خانمحمدی در پایان از بروکراسی اداری و ناترازی انرژی به عنوان چالش‌های تولید در کشور نام برد و گفت: امیدواریم مسئولین با تحت فشار قرار دادن تولیدکنندگان آنها را از تولید دلسرد نکنند.

سرویس خبری: صنعت غذا

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *