کسری عرضه سالانه ۲۰ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=118568
زمان خواندن 2 دقیقه

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: طی ۲ دهه گذشته سالانه ۲۰ هزاردستگاه تراکتور کسری عرضه داشتیم که براین اساس تقاضای انباشت شده ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: بنابر آمار سال گذشته هزار و ۳۰۰ میلیاردتومان تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون در اختیار کشاورزان قرار گرفت و طی ۹ ماهه امسال خوشبختانه تاکنون ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی تخصیص یافت و پیش بینی می کنیم که تا پایان سال ۴ هزار میلیارد تومان حدود ۲ برابر سال قبل برسد.

به گفته او، از نظر ما تخصیص این میزان اعتبار کافی نیست و پیگیری می کنیم تا منابع بهتری در اختیار کشاورز قرار دهیم تا ماشینی که کشاورز در حوزه مکانیزاسیون اراده می کند، بتواند تهیه کند.

ذوالفقاری ادامه داد: در سنوات گذشته به طور میانگین سالانه ۲۰ هزاردستگاه طی ۲ دهه گذشته کسری ورود تراکتور به بازار داشتیم که همه اینها تجمع پیدا کرده است و  یک تقاضای انباشته ایجاد شده است و از طرفی بحث جایگزینی مطرح کردن نیاز به ماشین دارد، اما منطق این است که ابتدا به کشاورزی که تراکتور ندارد، داده شود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی نیاز سالانه تراکتور کشور را ۵۵ هزار دستگاه اعلام کرد و گفت: در حال حاضر سالانه ۳۰ تا ۳۵ هزاردستگاه تولید و وارد بازار می شود وعمده تولیدکننده کشور شرکت تراکتورسازی است و قدم های خوبی برداشته به طوریکه در چندسال گذشته اقدامات خوبی در تیراژ تولید رخ داده است و قول دادند نیاز را تامین کنند.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *