وزیر راه و شهرسازی:
انتقال کالاهای اساسی در بندرها ۱۴ درصد افزایش یافته است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130293
زمان خواندن 1 دقیقه

فرزانه صادق با بیان اینکه در راستای تأمین کالاهای اساسی از بندرهای کشور باید تمهیدات مجددی انجام می‌شد، اظهار کرد: ۱۴ درصد افزایش انتقال کالاهای اساسی در کلیه بندرها داشته‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، فرزانه صادق در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در راستای تأمین کالاهای اساسی از بندرهای کشور باید تمهیدات مجددی انجام می‌شد، اظهار کرد: ۱۴ درصد افزایش انتقال کالاهای اساسی در کلیه بندرها داشته‌ایم. در قیاس با سال قبل هم در بندرهای شمال و هم در بندر چابهار رشد بیش از ۱۰۰ درصد در میزان کالاهای اساسی را شاهد بودیم.

صادق درباره برخی اعتراضات رانندگان کامیون‌ها که مربوط به قبل از حوادث اخیر بود، یادآور شد: دو هفته قبل از ۲۰ دی فراخوانی برای اعتراضات رانندگان کامیون داده شده بود. با این حال هیچ اتفاقی در حمل کالا رخ نداد و حتی بارنامه صادر شده در برخی بارگاه‌ها افزایش داشت که از رانندگان تشکر و قدردانی می‌کنیم.

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *