معاون وزیر جهاد کشاورزی:
انواع کالاهای اساسی در سراسر کشور موجود است/تامین سه‌برابری میوه شب عید

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=131676
زمان خواندن 3 دقیقه

اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از وفور انواع کالاهای اساسی در سراسر کشور خبرداد و گفت: درحال حاضر میوه شب عید ۳ برابر سال گذشته تامین شده است. 

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از ایرنا؛ اکبر فتحی با اشاره به جلسه وبیناری وزیر جهاد کشاورزی با روسای استان‌ها درباره وضعیت کالاهای اساسی در بازار افزود: براساس گزارش ها تمامی استان‌ها با وفور کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی در بازار روبه‌رو هستند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بازار شرایط منطقی خود را طی می‌کند، اظهار داشت: شهروندان کالاهای مورد نیاز خود را خریداری می‌کنند و خرید هیجانی و خارج از عرف ندارند.

وی تصریح کرد: بررسی های میدانی نشان می‌دهد که در حوزه کالاهای اساسی را اعم از محصولات پروتئینی، لبنی، حبوبات، نان و برنج مشکل خاصی نداریم و کالا موجود است.

فتحی با بیان اینکه تمهیدات لازم ایام پرتقاضای سال از چندین ماه قبل‌تر اندیشیده شده بود، گفت: اکنون علاوه بر تامین و عرضه کالا در بازار همکاران ما با هماهنگی با سایر دستگاه‌ها در سطح استان‌ها رصد روزانه بازار را در دستور کار دارند و مشکل خاصی گزارش نشده است.

وی افزود: با اقدامات صورت‌گرفته تامین و عرضه کالاهای اساسی دربازار برای ایام پایانی سال و روزهای آغازین سال آتی بازرسی‌ها و بررسی‌ها و رصد میدانی توسط همکاران ما ادامه می یابد.

افزایش سه‌برابری توزیع میوه شب عید نسبت به سال گذشته

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: هر سال ما توزیع میوه شب عید را در این ایام داشتیم و نسبت به سنوات گذشته سه‌برابربیشتر تامین شده است.

وی با اشاره به اینکه قیمت‌گذاری در اختیار استان‌ها است، تصریح کرد: اکثر استان ها تعیین قیمت کردند و در مراکز عرضه این کالا نیز عرضه می شود.

فتحی اضافه کرد: امسال بند دیگری برای توزیع میوه شب عید و کالاهای اساسی اضافه شد که از ظرفیت روستا بازارها استفاده شود تا میوه و کالا با قیمت‌های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این اقدام علاوه بر تولیدکنندگان که کالاهای خود را بدون واسطه در اختیار شهروندان قرار می‌دهند، مصرف‌کنندگان نیز کالا را با هزینه‌های کمتر خریداری می‌کنند.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: ایرنا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *