اهم اخبار

بمناسبت سی و نهمین سالروز تاسیس ماشین سازی مرشد گوهر / آشنایی بیشتر با مرشد گوهر

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print
[heading size=”4″]بمناسبت سی و نهمین سالروز تاسیس شرکت مرشدگوهر ، تاریخچه ای از فعالیتهای این شرکت با مدیریت جناب اقای محمود مرشدی ارائه می گردد.[/heading]

نان حجیم در ایران از اوایل دهه ۵۰ به سفره های مردم راه پیدا کرد . در آن زمان تعداد انگشت شماری از این واحدهای تولید نان درتهران با ماشین آلات خارجی تاسیس شد لیکن استقبال خوبی ازاین نوع نانها به عمل نیامد ، فقط تعداد کمی از مردم وخارجی های مقیم کشور مصرف کننده این نانها بودند . در آن زمان نان حجیم موجود در ایران نان بولکی ( نان سفید ) به روش سنتی به صورت شال تخته با تنور بربری تولید می شد .

با ورود نان فانتزی ( حجیم ) به بازار مصرف به روش نیمه صنعتی طی مدت ۱۵ سال کم کم جایی برای خود باز کرد . همچنین با شروع جنگ تحمیلی مصرف نان فانتزی رو به افزایش و جایگاهی خاصی پیدا کرد .

بنابراین شرکت ماشین سازی مرشدگوهر با تجربه قبلی ماشین سازی در صنعت غذایی اولین دستگاه فرم دهنده خمیر صنعت نان را در سال ۱۳۵۵ از دستگاههای آلمانی مشابه سازی و تولید کرد . این دستگاهها در واحدهای تولید نان بولکی استفاده می شد . دستگاه بعدی که توسط این شرکت تولید شد ،  دستگاه برش نان تست و سوخاری بود . با اقدام به تولید وساخت دستگاه های پخت نان درداخل توسط شرکت مرشدگوهر به مرور ورود ماشین آلات خارجی متوقف گردید. بعدازاعمال تحریم اتآمریکا(ازاوایل سال ۶۰ ) شرکت ماشینسازی مرشدگوهر شروع به طراحی و ساخت کامل ماشین آلات واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم و قنادی ها نمود که این روند به طور پیوسته تا به امروز ادامه داشته است .

از جمله دستگاههایی که در این دوره توسط این شرکت طراحی و ساخته شد فرهای پخت در دو مدل گردان و طبقه ای و دستگاههای عمل آوری و فرم دهی خمیر بود که در این سالیان براساس نیازهای واحدهای تولید نان دستگاههایی مطابق با استانداردهای ایران و همچنین اروپا بومی سازی شد . شرکت مرشدگوهردردهه ۶۰ نیازهای داخلی راتامین ودراوایل دهه ۷۰ شروع به صادرات به آسیای میانه وکشورهای همسایه کرد . همچنین برحسب نیاز و اعلام دولت دستگاههای صنعتی توسط این شرکت طراحی وتولیدگردید و نان حجیم کشور وارد مرحله جدیدی شد .

تهران خیابان سهروردی شمالیخیابان خرمشهر خیابان شهید عربعلی ( نوبخت ) پلاک ۶ طبقه همکف کد پستی : ۱۵۳۳۸۸۶۱۷۱ تلفن : ۹ – ۵۷  ۸۳  ۷۵  ۸۸  /  ۱۱  ۴۳  ۷۴  ۸۸ فکس : ۸۱  ۰۵  ۷۶  ۸۸

امیرسامان اسکندری
بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *