تاکید بر ترخیص سریع خشکبار صادراتی بعنوان کالای فسادپذیر

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=136515
زمان خواندن 1 دقیقه

وزارت جهاد کشاورزی با اعلام فسادپذیر بودن انواع خشکبار صادراتی، از گمرک جمهوری اسلامی ایران خواست روند ترخیص و خروج این محموله‌ها از مبادی گمرکی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی در نامه‌ای به سازمان توسعه تجارت ایران و گمرک جمهوری اسلامی ایران، تسریع در ترخیص و خروج محموله‌های صادراتی خشکبار را خواستار شده است. 

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است که برخی ویژگی‌های فنی خشکبار، از جمله درصد بالای روغن، اکسیداسیون، آلودگی سریع به قارچ‌ها و احتمال تولید آفلاتوکسین، این محصولات را در برابر افت کیفیت و فساد آسیب‌پذیر می‌کند.

بر اساس این مکاتبه، تأخیر در ترخیص می‌تواند تازگی و کیفیت خشکبار را تحت تأثیر قرار داده و به جایگاه محصولات ایرانی در بازارهای جهانی آسیب بزند. از همین رو، گمرک مکلف شده است فرآیند ترخیص و خروج کلیه محموله‌های صادراتی انواع خشکبار را با فوریت دنبال کند.

سازمان توسعه تجارت ایران نیز با تأیید فسادپذیر بودن خشکبار و ضرورت حفظ کیفیت این محصولات، اقدام مقتضی گمرک در این زمینه را خواستار شده است. این دستورالعمل گمرکی تا اطلاع بعدی اعتبار دارد.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *