اهم اخبار

تورم ۵۳ قلم کالای خوراکی در تیرماه + نمودار

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print

از ۵۳ قلم کالای خوراکی منتخب تعداد ۳۸ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای کل کشور ۴۲.۹ درصد داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، براساس گزارش مرکز آمار ایران در تیر ماه ١۴٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور روند رو به افزایش دارد. در گروه نان و غلات، اقلام رشته آش با ٣,۴ درصد ،شیرینی خشک با ٣.٢ درصد و ماکارونی با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– تیر ١۴٠٠ بدین شرح است.

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “رشته آش” با ٣,۴ درصد ،”شیرینی خشک” با ٣.٢ درصد و “ماکارونی” با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام “مرغ ماشینی” با ۴,٢ درصد،” گوشت گاو یا گوساله” با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه ” گوشت گوسفند” با ٠.۶ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ١١,۶ درصد، “روغن مایع” با ٣.۴ درصد و “ماست پاستوریزه” با ٢.٨ درصد بوده است. همچنین در این گروه “روغن نباتی جامد” با ٢.۶ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

از ۵۳ قلم کالای خوراکی منتخب تعداد ۳۸ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور ۴۲.۹ درصد داشته اند.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ١٣ درصد و “خربزه” با ١٠,٧ درصد می­باشد. همچنین در این گروه “لیمو­ترش” با ١۴.۶ درصد و “موز” با  ٧.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پیاز” با ١۴ درصد، “خیار” با ١٠,٣ درصد و “هویج فرنگی” با ١٠.٢ درصد می­باشد. همچنین در این گروه “گوجه فرنگی” با ١.٠ درصد و “سیب زمینی” با  ٠.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­ اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “نوشابه گازدار” با ٧,٩ درصد و “شکر” با ۴.٩ درصد است.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: مرکز آمار ایران

سمن مجتهدی
بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *