توقف تخصیص ارز به چای از دیماه ۱۴۰۱

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=103573
زمان خواندن 1 دقیقه

بر اساس سندی از بانک مرکزی از دیماه سال ۱۴۰۱ روند تخصیص ارز به چای متوقف بوده است و طی یک سال گذشته هیچ گونه ارزی به واردات چای اختصاص نیافته است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از تسنیم، در حالی برخی مخالفان سیاست تثبیت ارزی که در واقع موافق افزایش نرخ ارز، رشد مجدد تورم و خالی شدن بیشتر جیب و سفره مردم هستند، تلاش کردند ماجرای اخیر در خصوص پرونده فساد وارداتی چای را به شکست سیاست تثبیت ازی مربوط کنند، که بر اساس سندی که از بانک مرکزی به دست تسنیم رسیده، از دیماه سال ۱۴۰۱ روند تخصیص ارز به چای متوقف بوده است و طی یک سال گذشته هیچ گونه ارزی به واردات چای اختصاص نیافته است.

ضمن اینکه بانک مرکزی پیش از دیماه سال ۱۴۰۱ هم هیچگونه ارز ترجیحی به چای اختصاص نداده و ارز این محصول وارداتی از بازار نیمایی تامین شده است.

علاوه بر این در همان مقطع دستورات لازم به وزیر وقت جهاد کشاورزی برای توقف ثبت سفارش چای و تعلیق ثبت سفارش‌های انجام شده صادر شده بود.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: تسنیم

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *