سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی: صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=123697
زمان خواندن 2 دقیقه

محمد فربد گفت: در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی است و هیچ گونه خللی در توزیع وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی در خصوص وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی گفت: در تولید و عرضه محصولات لبنی در خلال جنگ ۱۲ روزه وضعیت عادی و عاری از مشکلات غیر قابل حل بود.

به گفته وی، در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی و روند تولید با هیچگونه مشکلی که ناشی از جنگ ۱۲ روزه باشد مواجه نیست.

فربد با اشاره به وضعیت بازار محصولات لبنی بیان کرد: اکنون وضعیت بازار نیز عادی است و همواره شرایط مناسبی از تولید و توزیع پیش بینی می شود.

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات لبنی گفت: بنابر آمار صادرات محصولات لبنی در دو ماهه ابتدای سال از لحاظ وزنی  ۳۰ درصد و ارزشی ۳۹ درصد رشد داشته است و  پیش بینی می شود که در طول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل روند رشد صادرات چه از نظر ارزش و چه از نظر وزنی مثبت و فراتر از سال قبل است.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *