صادرات شیرخشک باید متوقف شود

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=132120
زمان خواندن 1 دقیقه

علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: با توجه به نیاز کشور به شیرخشک در شرایط فعلی، دولت باید جلوی صادرات را بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: با توجه به جنگ تحمیلی اخیر و ایجاد برخی چالش ها برای خطوط تولید موجب شده هزینه تولید با نوساناتی روبرو شود.

به گفته وی، در شرایط فعلی آنچا حائز اهمیت است اجازه ندهیم صادرات شیرخشک اتفاق بیفتد تا مشکلاتی گریبانگیر تولید شود.

ظفری با بیان اینکه مشکلی در عرضه محصولات لبنی وجود ندارد، افزود: برخی واحدهای لبنی اقدام به افزایش ۵ تا ۶ درصدی قیمت‌ محصولات کردند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: با توجه به شرایط فعلی و ایجاد برخی چالش ها برای صنایع لبنی انتظار می رود که با حمایت دولت مرتفع شود و از طرفی بدلیل نیاز کشور به شیرخشک، دولت اجازه صادرات ندهد.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *