رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی:
صادرات محصولات کشاورزی با مجوز ورود کانتینر‌های ترک به کشور افزایش می‌یابد

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=133435
زمان خواندن 2 دقیقه

سیدرضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: با مجوز ورود کانتینر‌های ترک به کشور، صادرات محصولات کشاورزی افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدرضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: واردکنندگانی که واردات موز می‌کنند، کانتینرهای ترک تا مرز بازرگان اجازه ورود می‌دهند.

به گفته وی، اکنون در مرز بازرگان اعلام می شود که بدلیل تراکم بالای کالا، ترخیص به کندی انجام می شود که همین امر موجب شده تا کانتینرهای ترک به مقصد ترک نیایند، که با توجه به آنکه در گذشته وزارت راه مجوز ورود کانتینرهای ترک به کشور می داد که اگر این امر اتفاق بیفتد، این اتفاق صادرات محصولات کشاورزی افزایش می دهد.

نورانی ادامه داد: در حال حاضر بدلیل تراکم بالای کالا در مرز، صادرکننده نگرانی هایی برای صادرات کالا به علت تعدد و جابه جایی کانتینرها دارد، اما با مجوز ورود کانتینرهای ترک این مشکل مرتفع می شود.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: در بحث حمل و نقل مسئولان اذعان می کنند که راه آهن راه اندازی شده جای این سوال مطرح است که یک واگن یخچالی برای حمل محصولات کشاورزی فساد پذیر دارند؟

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *