اهم اخبار

قیمت دام سنگین ۱۱ هزار تومان کاهش یافت/ انباشتگی ۶۰ هزار راس دام سنگین در دامداری‌ها

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print

مقدسی گفت: قیمت کنونی هر کیلو دام سنگین با کاهش ۱۱ هزار تومانی به ۲۸ هزار تومان رسیده است.

احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش چشمگیر قیمت گوشت گوساله در بازار خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه دام، قیمت هر کیلو گوشت گوساله به کمتر از ۸۰ هزار تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت گوساله با حباب کاذب ۱۰ هزار تومانی در بازار روبه‌روست، افزود: با وجود شرایط مساعد مرتع و علوفه، تولید گوشت به اندازه کافی است که با این وجود نیازی به واردات نداریم.

مقدسی ادامه داد: در حال حاضر دامداران با انباشتگی دام در واحدهای دامداری رو‌به‌رو هستند که به همین خاطر از دولت تقاضا داریم که اجازه صادرات را بدهند چرا که این امر علاوه بر ایجاد ارز آوری از زیان چشمگیر دامداران جلوگیری می‌کند.

این مقام مسئول در واکنش به مخالفت برخی مسئولان پیرامون صادرات دام، گفت: اگرچه برخی مسئولان اذعان می‌کنند که صادرات دام منجر به تلاطم قیمت در بازار می‌شود، اما این موضوع در صورت مدیریت صحیح صادرات صحت ندارد.

به گفته وی، قیمت هر کیلو دام سنگین با کاهش ۱۱ هزارتومانی نسبت به ابتدای سال به ۲۸ هزار تومان رسیده است.

رئیس انجمن صنفی گاو داران با انتقاد از قیمت بالای گوشت در برخی خرده‌فروشی‌ها، بیان کرد: با وجود انباشتگی دام در واحدهای دامداری، بارها اعلام کرده‌ایم که در صورت همکاری دولت حاضریم هر کیلو گوشت گوساله بدون استخوان را با نرخ ۷۵ هزار تومان در فروشگاه‌ها و تعاونی‌های مصرف توزیع کنیم، اما تاکنون این امر محقق نشده است. هر چند در مناطق پایین شهر، قیمت هر کیلو گوشت ۲۵ هزار تومان معادل ۳۰ درصد افت داشته است.

مقدسی از انباشتگی ۶۰ هزار رأس دام سنگین و ۳۰۰ هزار رأس دام سبک در واحدهای دامداری خبر داد و گفت: با توجه به آغاز فصل سرما، مسئولان امر هر چه سریع‌تر باید مجوز صادرات بدهند، در غیر این صورت ممکن است شیوع بیماری مشکلات متعددی برای دامداران ایجاد کند.

رئیس انجمن صنفی گاو داران در بخش دیگر سخنان خود درباره آخرین وضعیت قیمت تمام شده شیر خام، گفت: با توجه به افزایش قیمت سبوس از ۸۴۰ به یک هزار تومان و ذرت از ۵۰۰ به ۶۰۰ تومان، نرخ تمام شده شیر خام به ۲ هزار و ۶۴۰ تا ۲ هزار و ۶۵۰ تومان رسیده است که برای استمرار تولید، قیمت شیر خام باید افزایش یابد چرا که ۵۰ درصد غذای دام را ذرت علوفه‌ای تشکیل می‌دهد.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

آرش مجتهدی

نویسنده

آرش مجتهدی

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *