کاهش تولید شیر خام تا پایان سال

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130866
زمان خواندن 2 دقیقه

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید شیرخام از پیش‌بینی ۱۳ میلیون تن تا پایان سال بدلیل مشکلات تامین نهاده کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد آزاد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: از ابتدای بهمن قیمت توافقی خرید هرکیلو شیرخام با نرخ ۴۶ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شد و در استان ها با این نرخ شیرخام از تولیدکننده خریداری شده و مشکل خاصی نبوده است‌.

به گفته وی، برآوردها حاکی از آن بود که تولید شیرخام از پیش بینی ۱۳ میلیون تن تا پایان سال بدلیل مشکلات تامین نهاده کاهش یابد.

آزاد از کاهش چشمگیر قیمت دام زنده خبر داد و گفت: قیمت هرکیلو دام زنده سبک به ۶۰۰ هزارتومان افزایش یافته بود، اکنون به ۵۰۰ و حتی کمتر از ۵۰۰ هزارتومان کاهش یافته است، همچنین سقف قیمت دام سنگین ۵۵۰ هزارتومان است که بدلیل کاهش قیمت زیر نرخ تمام شده زنگ خطری برای تولید است. گفتنی است قیمت هرکیلو لاشه گوساله باید یک میلیون تومان و لاشه گوسفند یک میلیون و ۱۰۰ هزارتومان است‌.

این مقام مسئول جمعیت دام سبک کشور را ۷۰ میلیون راس و ۸ میلیون و ۲۰۰ راس دام سنگین اعلام کرد.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *