مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور:
کمبودی در تامین مرغ نداریم/ قیمت ها منطقی است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=131742
زمان خواندن 2 دقیقه

حبیب اسدالله‌نژاد مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور از تامین کافی مرغ با نرخ منطقی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر در بازار مرغ هیچ تنشی وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از ایسنا؛ حبیب اسدالله نژاد مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره تامین مرغ مورد نیاز در کشور اظهار کرد: تولید به خوبی و کامل در حال انجام است و حتی نگرانی‌هایی که ما در زمینه تامین نهاده داشتیم که مبادا به طور کامل تامین نشود و مرغداران ناچار شوند دوره تولید را  در واحدهای مرغداری کوتاه کنند و مرغ‌ها با وزن پایین‌تری وارد بازار شود اتفاق نیفتاد و هم نهاده تامین شد و هم تولید به خوبی انجام شده است , خوشبختانه کمبودی در مرغ نداریم و قیمت هم کاملاً منطقی است.

وی افزود: در ایام عید با وجود شرایط جنگی آن رفتارهای هیجانی در بازار مشاهده نشد و قیمت نیز متعارف است و این دوران و ایام پیش رو را هم به خوبی پشت سر خواهیم گذاشت و شاید اصلاً نیازی نباشد که بر خلاف سنوات گذشته، از ذخایر استراتژیک مرغ در کشور استفاده شود.

اسدالله نژاد در پایان تاکید کرد: به طور کلی در حال حاضر در بازار مرغ هیچ تنشی وجود ندارد و بازار به خوبی تامین و مرغ مورد نیاز مردم به خوبی و با نرخ منطقی توزیع می‌شود.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: ایسنا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *