مشاور امور کشاورزی اتاق تعاون:
یک درصد عوارض واردات در خدمت خودکفایی محصولات کشاورزی

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130515
زمان خواندن 3 دقیقه

ارسلان قاسمی گفت: یکی از مهم ترین مباحث در بخش کشاورزی، کمبود نقدینگی مورد نیاز و سرمایه گذاری است که اختصاص یک درصد عوارض واردات می تواند در خودکفایی بخش کشاورزی اثر بسزایی داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ارسلان قاسمی معاون امور حقوقی مجلس و مشاور امور کشاورزی اتاق تعاون در برنامه رادیو اقتصاد  با اشاره به یک درصد عوارض واردات در خدمت خودکفایی کشاورزی گفت: یکی از مهم ترین مباحث در بخش کشاورزی، کمبود نقدینگی مورد نیاز و سرمایه گذاری است.

به گفته وی، براساس آمار سالانه ۲۱ تا ۲۲ میلیارد دلار واردات نهاده های دامی و کالاهای کشاورزی داریم که از محل یک درصد این امکان وجود دارد که بخش اعظمی از نقدینگی مورد نیاز تولید و سرمایه گذاری را فراهم کند.

قاسمی ادامه داد: اختصاص یک درصد عوارض واردات قرار است صرف خودکفایی یا خوداتکایی گوشت قرمز و دانه های روغنی شود چراکه بیش از ۹۵ درصد روغن مورد نیاز وارداتی است.

مشاور امور کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه دریافت یک درصد عوارض واردات برای مصرف کننده چه نفعی دارد، افزود: در کالاهای اساسی مهم ترین چالش تامین و خودکفایی است که بدلیل شرایط تحریم های ظالمانه باید کشور را از خودکفایی محافظت کرد.

به گفته وی، سرمایه در گردش مورد نیاز تولیدکنندگان بسیار حائز اهمیت است چراکه توان ظرفیت ۳.۳ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه اکنون ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن تولید داریم که با استفاده از ظرفیت خالی می توان علاوه بر کالای داخل به صادرات رسید که این امر نیازمند منابع مالی است.

قاسمی ادامه داد: دریافت یک درصد عوارض واردات در خدمت خودکفایی کشاورزی به نفع تولیدکننده و مصرف کننده است تا از طرفی منابع پایدار تولیدکننده تامین شود و کالا با قیمت مناسب بدست مصرف کننده برسد.بعد از این مصوبه برنامه ریزی مناسب استفاده از منابع و سیاست گذاری پویا نیاز است .

این مقام مسئول با بیان اینکه مصرف کنندگان خواستار فراوانی کالا با قیمت مناسب هستند، تصریح کرد: این موضوع به تولید پایدار و  تامین به موقع کمک می کند.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *