زیتون، شاه‌کلید سلامت است | محمود قهاری، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نگین سبز آببر (سمیران) در گفت‌وگو با اگروفودنیوز + ویدئو

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=122707
زمان خواندن 4 دقیقه

مدیرعامل گروه سمیران از تولید باکیفیت‌ترین زیتون ایران، توسعه تولید و سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی در طارم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز)، در حاشیه سی‌ودومین نمایشگاه ایران اگروفود ۱۴۰۴، با مهندس محمود قهاری، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نگین سبز آببر و مالک برند صنایع غذایی سمیران گفت‌وگویی انجام دادیم. او از توسعه فعالیت‌ها، کیفیت بالای زیتون‌های این برند و نقش زیتون در سلامت مردم سخن گفت.

سمیران؛ باکیفیت‌ترین زیتون کشور از طارم

مهندس قهاری در آغاز گفت‌وگو گفت: «برند ما سمیران است و تولیدات ما مبتنی بر زیتون است. بیش از ۵۰ نوع محصول زیتون تولید می‌کنیم که با استقبال خوب در فروشگاه‌های زنجیره‌ای مانند افق کوروش، شهروند، هایپر استار و اتکا مواجه شده است. ما بیش از ۳۰۰ هکتار باغ زیتون در طارم داریم و مدعی هستیم که بهترین زیتون کشور را با قیمت مناسب عرضه می‌کنیم.»

وی طارم را منطقه‌ای بکر برای زیتون‌کاری توصیف کرد و افزود: «طارم به‌درستی “هندوستان ایران” است؛ هر جا چشم کار می‌کند زیتون دیده می‌شود. این منطقه ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای تولید دارد و ما هم میزبان خوبی هستیم، هم کارخانه و هم باغ زیتون در اختیار داریم.»

زیتون؛ غذای مقدس و مسئولیت اجتماعی ما

قهاری با تأکید بر جایگاه زیتون در دین و سلامت جامعه گفت: «زیتون در قرآن هم به‌عنوان شفا آمده است. ما تولیدکننده‌ایم و طبیعتاً مصرف خواهد شد، اما مهم است که مردم خودمان از این نعمت سالم بهره‌مند شوند. روغن زیتون ما صد درصد خالص و محصول باغ خودمان است. هدف ما تولید سالم با قیمت مناسب برای مردم خودمان است.»

پیش‌نیاز سرمایه‌گذاری در تولید

درباره شرایط تولید در سال جاری، قهاری با اشاره به شعار سال رهبری گفت: «ما طی پنج سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. تعداد کارکنانمان از ۳۰ نفر به ۱۲۰ نفر رسیده و در دو سال اخیر، فقط بر تولید تمرکز داشته‌ایم. وزارت جهاد کشاورزی نیز برنامه‌هایی برای توسعه زیتون دارد که امیدوارکننده است.»

وی ادامه داد: «خط تولید جدید برای بسته‌بندی و کنسرو زیتون راه‌اندازی کردیم و خوشبختانه هم بازگشت سرمایه خوبی داشتیم، هم به مسئولیت اجتماعی‌مان در اشتغال‌زایی عمل کرده‌ایم.»

نمایشگاه فرصتی برای حذف واسطه‌ها

قهاری درباره نمایشگاه ایران اگروفود ۱۴۰۴ گفت: «نمایشگاه فرصت خوبی است که تولیدکننده مستقیماً با مصرف‌کننده و پخش‌کننده در ارتباط باشد. این باعث کاهش نقش واسطه‌ها و عرضه با قیمت مناسب‌تر می‌شود. جای تولیدکننده واقعی در این نمایشگاه است.»

پیام پایانی به مردم و فعالان صنعت غذا

در پایان گفت‌وگو، مهندس قهاری گفت: «افتخار می‌کنم که در یک مجموعه کوچک، غذای سالم برای مردم کشورم تولید می‌کنیم. خواهش می‌کنم مردم به غذایی که می‌خورند بیشتر توجه کنند؛ زیتون شاه‌کلید سلامت است. توصیه‌ام به خانواده‌ها این است که روغن زیتون را جدی بگیرند، چون تغذیه سالم پیشگیری از بسیاری از بیماری‌هاست.»

برای وضوح بهتر روی کادر مربع زیر صفحه ویدیو کلیک کنید.


مصاحبه کننده : امیرسامان اسکندری

ویدئو: فاطمه کاشانی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *