زرنام از تولید دکستروز تزریقی خبر داد؛ سوربیتول در گام بعد + ویدئو

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=138143
زمان خواندن 4 دقیقه

روناک غلامی مدیر توسعه محصول شرکت زرنام از تولید دکستروز در گریدهای غذایی، دارویی و تزریقی خبر داد و اعلام کرد این شرکت با هدف تأمین نیاز صنایع غذا و داروی کشور و ورود به بازارهای منطقه، تولید سوربیتول را نیز در برنامه توسعه خود قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز)، روناک غلامی، مدیر توسعه محصول شرکت زرنام، در گفت‌وگویی در حاشیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه شیرینی و شکلات، روند توسعه محصولات این شرکت را تشریح کرد و گفت: زرنام بیش از یک دهه پیش فعالیت خود را در زمینه تولید نشاسته و مشتقات نشاسته بر پایه ذرت آغاز کرد؛ در مرحله نخست، شیرین‌کننده‌هایی مانند گلوکز و فروکتوز تولید شدند و در مراحل بعد، نشاسته‌های اصلاح‌شده و مالتودکسترین به سبد محصولات شرکت اضافه شدند.

وی با اشاره به ورود این مجموعه به حوزه مواد اولیه دارویی افزود: تولید گرید دارویی محصولات، در کنار گرید غذایی، از حدود پنج سال پیش آغاز شد و در این مدت، نشاسته، مالتودکسترین و شربت‌های گلوکز و فروکتوز به‌عنوان مواد جانبی دارویی یا اکسپیان، در اختیار شرکت‌های داروسازی کشور قرار گرفته‌اند.

تولید دکستروز برای صنایع غذایی و دارویی

غلامی از به تولید رسیدن دکستروز مونوهیدرات خبر داد و اظهار کرد: این محصول در بخش‌های مختلف صنایع غذایی، از جمله محصولات نانوایی، شیرینی و شکلات، لبنیات، انواع نوشیدنی‌ها، نوشیدنی‌های انرژی‌زا و غذای نوزاد کاربرد دارد و گریدهای دارویی و تزریقی آن نیز تولید شده است.

وی کاربرد دکستروز تزریقی در تولید سرم‌ها و محلول‌های همودیالیز را مورد اشاره قرار داد و گفت: نیاز کشور به این ماده تاکنون از مسیر واردات تأمین شده است. به گفته وی، بازارهای غرب آسیا و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع نیز برای تأمین این محصول به واردات از شرق آسیا وابسته‌اند.

مدیر توسعه محصول شرکت زرنام تأکید کرد: تولید این محصول با اتکا به توان متخصصان داخلی و همکاری تیم‌های فنی و مهندسی، تحقیق و توسعه و اجرایی شرکت انجام شده است.

وی همچنین اعلام کرد که این محصول دارای الزامات تولید مطلوب یا GMP منطبق با PIC/S است و الزامات فارماکوپه‌های آمریکا و بریتانیا را نیز برآورده می‌کند.

غلامی افزود: هدف شرکت، علاوه بر تأمین نیاز داخلی در حوزه غذا و دارو، حضور در بازارهای منطقه و تبدیل‌شدن به یکی از تأمین‌کنندگان این ماده اولیه است.

توسعه تولید داخلی مواد اولیه

وی در پاسخ به پرسشی درباره چشم‌انداز تولید مواد اولیه در کشور گفت: توسعه فعالیت شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه، زمینه عبور صنایع غذا و دارو از اتکای صرف به واردات مواد اولیه و تولید محصول نهایی را فراهم کرده است.

غلامی با اشاره به توسعه تولید نشاسته‌های اصلاح‌شده، مشتقات نشاسته و اکسپیان‌های دارویی افزود: ورود به این حوزه‌ها نشان‌دهنده گسترش توان داخلی در تولید مواد اولیه مورد نیاز صنایع است و زرنام نیز تلاش دارد در مراحل بعدی توسعه، بخش دیگری از این نیاز را تأمین کند.

سوربیتول؛ برنامه بعدی زرنام

مدیر توسعه محصول شرکت زرنام، تولید سوربیتول را مرحله بعدی برنامه توسعه این مجموعه معرفی کرد و گفت: این ماده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی کاربرد گسترده‌ای دارد و در فرمولاسیون شربت‌های دارویی خوراکی نیز استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه نیاز کشور به سوربیتول تاکنون از طریق واردات تأمین شده است، افزود: برنامه شرکت این است که با اتکا به کارشناسان و متخصصان داخلی، این محصول را در آینده نزدیک عرضه کند.

غلامی تأکید کرد: در این برنامه، تأمین پایدار نیاز بازار داخلی و فراهم‌کردن امکان صادرات سوربیتول به‌صورت هم‌زمان دنبال می‌شود.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *