پهلوگیری یک کشتی ۶۵ هزار تنی نهاده دامی در بندر امام

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=90318
زمان خواندن 2 دقیقه

مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان از پهلوگیری یک فروند کشتی اقیانوس پیما حامل ۶۵ هزار تن نهاده دامی در بندر امام خمینی خبر داد و گفت: دو فروند کشتی دیگر در روزهای آینده پهلودهی و تخلیه خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از ایسنا؛ حمید بدوی در خصوص واردات نهاده‌های دامی از بندر امام خمینی (ره) به کشور اظهار کرد: امروز یک فروند کشتی اقیانوس پیما حامل ۶۵ هزار تن نهاده دامی در بندر امام خمینی پهلودهی شد و عملیات تخلیه آن در حال انجام است.

وی افزود: روز گذشته نیز یک فروند کشتی اقیانوس پیما حامل ۴۳ هزار تن کنجاله سویا در اسکله بندر امام خمینی (ره) پهلو گرفت و توسط نیروهای عملیاتی تخلیه شد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان ادامه داد: در روزهای آینده نیز دو فروند کشتی حامل بیش از ۸۵ هزار تن نهاده دامی در بندر امام خمینی پهلودهی خواهند کرد و عملیات تخلیه آن‌ها نیز به سرعت انجام خواهد شد.

بدوی با اشاره به واردات پیوسته نهاده‌های دامی از بندر امام خمینی (ره) گفت: خوشبختانه با روندی که در بحث واردات نهاده‌های دامی به داخل کشور در حال انجام است، مشکلی در زمینه تامین نهاده‌های دامی وجود ندارد و جای نگرانی در این خصوص نیست.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: ایسنا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =