آغاز خرید تضمینی دانه‌های روغنی کلزا در زنجان

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=81701
زمان خواندن 2 دقیقه

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: خرید تضمینی دانه‌های روغنی کلزا در زنجان از هفتم خردادماه امسال آغاز شده و هشت مرکز آماده دریافت کلزای کشاورزان زنجانی است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، ولی‌الله زمانی در تشریح جزئیات خرید تضمینی دانه‌های روغنی کلزا در زنجان، اظهار کرد: خرید تضمینی دانه روغنی کلزا در استان زنجان از ۷ خرداد آغاز و تا پایان مردادماه امسال ادامه خواهد داشت و هشت مرکز خرید در استان برای این امر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اولین محموله دانه‌های روغنی کلزا در طارم خریداری شده است، تاکید کرد: هشت مرکز خرید در شهرستان‌های ابهر، خرم‌دره، طارم، ماه‌نشان، خدابنده (دو مرکز) و زنجان (دو مرکز) آماده خرید تضمینی دانه‌های روغنی کلزای کشاورزان است.

زمانی در رابطه با نرخ خرید هر کیلوگرم دانه‌های روغنی کلزا در استان زنجان، اظهار کرد: نرخ خرید دانه‌های روغنی کلزا در این استان از کشاورزان زنجانی، ۱۵۰ هزار ریال است.

این مسئول با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود خرید دانه روغنی کلزا در استان زنجان در مرز ۶۴۰ تن قرار گیرد، افزود: بیشترین خرید دانه‌های روغنی کلزا در مرکز خرید خرم‌دره و خدابنده انجام می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان خاطرنشان کرد: دانه‌های روغنی خریداری شده از کشاورزان استان زنجان به کارخانه‌های روغن‌کشی فرستاده می‌شود و با توجه به قیمت بالا و خرید تضمینی، سطح زیر کشت محصول کلزا هر سال افزایش می‌یابد.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *