افزایش ۵ هزار تنی تولید ماهانه تخم‌مرغ تا پایان سال

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=102741
زمان خواندن 2 دقیقه

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال ۵ هزار تن به طور متوسط ماهانه بر تولید تخم مرغ اضافه شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا کاشانی گفت: قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۴۶ تا ۴۷ هزار تومان است که کماکان ۱۰ هزار تومان کمتر از نرخ منطقی عرضه می شود.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های تولید، نامه نگاری های متعددی در راستای اصلاح قیمت تخم مرغ انجام داده ایم چراکه با سرکوب قیمت امکان رشد تولید وجود ندارد.

کاشانی ادامه داد: با استمرار روند فعلی قیمت، مرغداران چاره ای جز کشتار گله های جوان ندارند چراکه تولید برایشان مقرون به صرفه نیست.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن از تولید روزانه ۳ هزار و ۶۰۰ تا ۳ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ خبر داد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که در صورت عدم بیماری آنفولانزا تا پایان سال به طور متوسط ماهانه ۵ هزار تن به تولید تخم مرغ اضافه شود.

او با بیان اینکه صادرات کماکان در حال انجام است، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده است. در شرایط کنونی به طور متوسط هفته ای هزار و ۵۰۰ تن تخم مرغ صادر می شود.

سرویس: خبری دام و طیور و آبزیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *