دبیر فدراسیون طیور:
تا ۳ ماه آینده مشکل نهاده نداریم

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=134444
زمان خواندن 1 دقیقه

سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور ایران اعلام کرد: نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها دست کم تا ۳ ماه آینده تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور ایران در گفتگو با رسانه ملی با تاکید بر اینکه عرضه نهاده های دامی و خوراک دام و طیور طبق روال انجام می شود، اظهار داشت: میزان عرضه انواع نهاده های دامی به ویژه ذرت و کنجاله بیشتر از تقاضا است.

وی مهمترین دلیل کم بودن خرید نسبت به عرضه را کاهش نقدینگی واحدهای تولیدی دانست و افزود: مشکلات تامین نقدینگی انگیزه و توان مرغداران برای خرید را کاهش داده که البته این موضوع باعث ثبات در بازار نهاده شده است.

دبیر فدراسیون طیور تصریح کرد: با توجه به موجودی نهاده در گمرکات و انبار‌ها حداقل تا ۳ ماه آینده مشکلی در تامین نهاده نداریم.

طلاکش با بیان اینکه قیمت ذرت و کنجاله نسبت به ماه قبل کاهش داشته است، افزود: نیاز ماهانه ذرت صنعت طیور ۶۰۰ هزار تن و کنجاله سویا ۲۵۰ هزار تن است و در حال حاضر بیشتر از این میزان نهاده در بازارگاه عرضه شده است.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *