تقاضا برای خرید ماهی در بازار افزایش یافت/ قیمت هرکیلو قزل آلا ۱۸۰ هزارتومان

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=106430
زمان خواندن 1 دقیقه

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: با توجه به نوسان قیمت گوشت قرمز، تقاضا برای خرید قزل آلا در بازار افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آرش نبی زاده از ثبات قیمت قزل آلا در بازار خبرداد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا سرمزرعه ۱۶۰ تا ۱۶۵ هزارتومان و عمده فروشی ۱۷۰ تا ۱۷۵ هزارتومان است.

او با بیان اینکه کمبودی در عرضه قزل آلا نداریم، افزود: با توجه به نوسان قیمت گوشت قرمز، تقاضا برای خرید ماهی از جمله قزل آلا افزایش داشته است.

نبی زاده ادامه داد: گرچه برآوردها حاکی از آن بود که بعد از شب یلدا تقاضا کاهش یابد، اما مصرف افزایش چشمگیری داشت.

مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی درباره آینده بازار قزل آلا شب یلدا افزود: طبق روال همه ساله با نزدیک شدن به ایام پایانی سال پیش بینی می شود که قیمت با نوساناتی روبرو شود.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *