رئیس سازمان چای: ۱۹ هزارتن چای خشک تولید شد

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=125106
زمان خواندن 1 دقیقه

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای از خرید تضمینی ۸۶ هزارتن برگ سبز چای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۸۶ هزارتن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۱۸۷۰ میلیارد تومان از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شده است.

به گفته وی ،طبق آمار ۵۸ درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و ۴۲ درصد مابقی درجه دو است.

جهان ساز ادامه داد: تاکنون ۱۲۲۵ میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به حساب چایکاران واریز شده که ۱۵۷ میلیاردتومان از آن مربوط به قدرالسهم دولت و بخش دیگر کارخانجات است.همچنین ۲۰۰ میلیاردتومان هم رفت خزانه برای پرداخت تا هفته آینده پرداخت می شود.

رئیس سازمان چای گفت: از مجموع بهای برگ سبز خریداری شده ۱۹ هزارتن چای خشک استحصال شده و پیش بینی می شود که میزان خرید برگ سبز چای به ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزارتن برسد که از میزان بالای ۲۵ هزارتن چای خشک بدست می آید.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *