رئیس سازمان دامپزشکی؛ترانزیت فرآورده‌های دامی تسهیل می‌شود

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=27325
زمان خواندن 2 دقیقه

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به لزوم توسعه سطح ارتباطات بین‌المللی در این حوزه گفت: تسهیل فرآیند ترانزیت در حوزه فرآورده‌های دامی در دستور کار این سازمان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رفیعی‌پور در مراسم روز ملی دامپزشکی اظهار داشت: اگر شاهد اپیدمی‌های بیماری‌های مختلف مانند آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور نیستیم، دلیل این مسئله تلاش‌های بی‌وقفه جامعه دامپزشکی است که عوامل بیماری‌زا فرصت نمی‌کنند خسارت و زیان به جامعه وارد کنند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های دامپزشکی در کمیت و کیفیت با تفکر بهداشت‌محوری انجام می‌شود، گفت: بر همین اساس نظارت بر میلیاردها دوز واکسن، دارو و مواد غذایی، صدها هزار واحد فعال در حوزه دامپزشکی و فرآورده‌های خام دامی انجام می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به خانواده ۳۷ هزار نفری دامپزشکی افزود: ما در سطح ملی و بین‌المللی لازم است که با توجه به نیازهای روز، اقداماتی را انجام دهیم که در سطح ملی، تدوین و بازنگری دستورالعمل‌ها ضروری است. همچنین مدیریت منابع اعتباری، انسانی و امکانات و تجهیزات در حال حاضر ضرورت دارد.

رفیعی‌پور ادامه داد: در حوزه تولید بذر نیز باید اقدامات مناسب انجام شود.

وی اظهار داشت: در حوزه ارتباطات بین‌المللی باید حضور جدی‌تر داشته باشیم که در همین راستا سازمان دامپزشکی، شورای اقتصاد بین‌المللی دامپزشکی را برنامه‌ریزی کرده و امیدوار هستیم در این زمینه موفق عمل کنیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه افزایش سطح ارتباطات بین‌المللی امری ضروری است، تصریح کرد: نشست سران دامپزشکی اکو، یکی از مسائلی است که در این حوزه به آن پرداخته‌ایم.

رفیعی‌پور با اشاره به اینکه به دنبال راه‌اندازی آزمایشگاه همپا در منطقه هستیم، گفت: تسهیل فرآیند در صادرات و واردات و ترانزیت محصولات دامی، از جمله الزاماتی است که ما پیگیری می‌کنیم.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *