مطالبات چایکاران تسویه شد/ رشد ۴ درصدی تولید برگ سبز

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=29098
زمان خواندن 1 دقیقه

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به تسویه مطالبات چایکاران، گفت: تولید برگ سبز چای نسبت به سال گذشته ۳ تا ۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری اگروفودنیوز؛ حبیب جهان ساز با بیان اینکه برداشت برگ سبز چای ۳۰ مهرماه در کشور به اتمام رسیده است، اظهارداشت: امسال ۱۱۲ هزار و ۷۳۶ تن  برگ سبز چای در کشور تولید شده که نسبت به سال گذشته ۳ تا ۴ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه کل مطالبات چایکاران ۲۲۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: دولت سهم خود را به طور کامل پرداخت کرده و کارخانجات نیز ۹۰ درصد سهم شان را پرداخت کرده اند و تنها حدود ۱۰ درصد آن باقی مانده، بدین ترتیب ۲۱۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران به حساب آنان واریز شده است.

رئیس سازمان چای کشور افزود: کارخانجات موظف هستند تا ۴۵ روز بعد از پایان برداشت برگ سبز چای، مطالبات چایکاران را به حساب آنان واریز کنند.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *