رئیس سازمان تعاون روستایی شادگان اعلام کرد: ۱۷۴۷ تن خرمای تضمینی و توافقی از کشاورزان شادگانی خریداری شد

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=29102
زمان خواندن 1 دقیقه

رئیس سازمان تعاون روستایی شادگان گفت: شبکه تعاون روستایی شادگان امسال یک هزار و ۷۴۷ تن خرما را به صورت تضمینی و توافقی از کشاورزان خریداری کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری اگروفودنیوز؛ کمال روشن نیا اظهارکرد: از این تعداد خرمای خریداری شده یک هزار و ۱۴۶ تن خرما تضمینی و ۶۰۱ تن خرما توافقی از کشاورزان این شهرستان خریداری شد.

وی افزود: ‌خرید توافقی  و تضمینی خرما از نخلداران شادگان به منظور حذف دلالان و کمک به جبران بخشی از ضرر و زیان کشاورزان ناشی از خشکسالی است.

رئیس سازمان تعاون روستایی شادگان در مورد خرید توافقی خرما از کشاورزان شادگانی بیان کرد: برای خرید تضمینی و توافقی خرما تا فردا ۸۰ درصد مطالبات کشاورزان شهرستان‌ شادگان پرداخت خواهد شد.

روشن نیا در خاتمه گفت: خرما از سوغاتی های استان های جنوبی کشور به ویژه خوزستان است که دارای خواص و انواع مختلفی است که برحی، گنطار، بریم، زاهدی استعمران چند گونه معروف از انواع خرماهای مرغوب شادگان هستند.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *