نایب رئیس اتحادیه باغداران:
هزینه نهاده‌های کشاورزی فراتر از تورم افزایش یافت

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130491
زمان خواندن 1 دقیقه

مجتبی شادلو گفت: با حذف ارز ترجیحی، قیمت نهاده های کشاورزی نوساناتی داشته که با تشدید نظارت ها باید از گرانفروشی جلوگیری کرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با حذف ارز ترجیحی، تمامی نهاده های کشاورزی و هزینه های جانبی تحت تاثیر قرار گرفته است.

به گفته وی، در حال حاضر تغییرات در بازار میوه رخ نداده است و طبق روال سنوات قبل در این مقطع تنها شرایط بارندگی و تاخیر در برداشت و ارسال بار ممکن است نوسانات ۱۰ درصدی در بازار رخ داده باشد.

شادلو ادامه داد: با حذف ارز ترجیحی، هزینه های تولید نظیر سم، کود، ماشین آلات کشاورزی به یکباره ۲.۵ تا ۳ برابر افزایش داشته است، حال امیدواریم بازار روال عادی خود را طی کند.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: قیمت نهاده های کشاورزی بیش از نرخ تورم افزایش داشته است که امیدواریم با تشدید نظارت ها، آرامش به بازار بازگردد و کماکان مشکلی در توزیع وجود نداشته باشد.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *