رئیس اتاق اصناف تهران:
آغاز توزیع مویرگی روغن در بازار از ۲۱ دی ماه

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130123
زمان خواندن 1 دقیقه

حمیدرضا رستگار گفت: از ۲۱ دی ماه به صورت مویرگی و گسترده اقدام به توزیع روغن در بازار می‌کنیم تا مشکل کمبود روغن در بازار برطرف شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت:در یک بازه زمانی کمبود روغن در کشور وجود داشت که با توزیعی که از امروز انجام می‌شود به زودی این کمبود برطرف خواهد شد.

وی گفت:  در برخی از کالا نیاز به تامین داریم چراکه تولیدات ما پاسخ گوی نیاز نیست و اقدامات و برنامه‌ریزی  لازم در این زمینه در حال انجام است.

او ادامه داد: واردات برخی از اقلام از جمله روغن در حال انجام است که از فردا توزیع به صورت مویرگی آغاز شده و روغن مورد نیاز تامین خواهد شد.

رستگار توضیح داد: مایحتاج مردم به اندازه کافی تامین شده و کالا به میزان کالا در بازار وجود دارد.

او یاد آور شد: تا قیمت در بازار تنظیم شود زمان  می برد اما در حال حاضر تمرکز اصلی بازرسان اصناف بر جلوگیری از احتکار است که کالا توسط اصناف احتکار نشود.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + نه =